Galaxy Tab Transformer - Tabletből laptopot?

2011.07.14. 06:00 Yarner

Nem, nem egy új Galaxy modell ismertetője következik, de az Asus Transformer sikerét látva, gondoltam érdemes néhány szót ejteni a Brando által kifejlesztett, Galaxy Tabhoz készült bőrtokról, amibe egy bluetoothos billentyűzetet rejtettek (Nem ez az egyetlen ilyen termék, de nekem személy szerint ez a legszimpatikusabb).

A kissé buci tokkal (kb. egy keményborítós könyv vastagságát adja a tabletnek) felvértezve a Galaxy Tab instant netbookként képes kiszolgálni sokat gépelő gazdáját két menet Angry Birds között. Külön figyelmesség a mágneses kitámasztó, amivel asztalon is kényelmesen használhatóvá válik a szerkezet (már ha megszokja a felhasználó az apró billentyűket)

Kétségtelen, hogy az újonnan megjelent tablet-modellek árnyékában egyre inkább mostohagyereknek tekintett 7 inches Tab teljesítményben elmarad az Asus sikerkütyüjétől (kisebb kijelző, egyetlen processzormag, nemhogy Honeycomb, de még a gingerbread sem jött ki rá, bár ez utóbbi hamarosan várható), árérzékeny felhasználóknak mégis elgondolkodtató lehet, hogy a Transformer árának már kicsivel több, mint a feléért be lehet szerezni egy ilyen kombót. (A tok gyári ára 60USD, de ebay-en olcsóbban is hozzá lehet jutni.)

Nos, rátok bízom a döntést: jó ez nekünk?

 


Címkék: kiegészítők samsung galaxy tab

A bejegyzés trackback címe:

https://androlib.blog.hu/api/trackback/id/tr173060996

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bioLarzen 2011.07.15. 11:45:18

Azoknak, akik rájönnek, hogy a netbook jobb volt? :D

bio

Yarner · http://androlib.blog.hu 2011.07.15. 12:14:04

@bioLarzen: Kell még egy esélyt adni a bűnbánóknak is :-)
Amúgy ez inkább afféle "best of both worlds megoldás".
Lehet gépelni is, meg netbookosat játszani, de marad a tapogatós oprendszer meg a giroszkópos-GPS-es játékok :-)
(Plusz Angry Birds, bár én annyira nem komálom)

bioLarzen 2011.07.15. 16:52:20

@Yarner: Persze, csak gonoszkodtam egy kicsit :)

bio

Google+
süti beállítások módosítása