Hekkerek jelentik: 3 új készüléket jelent majd be a Samsung

2011.08.26. 11:11 Yarner

Az idei berlini IFA-n (Internationale Funkausstellung Berlin, a gyengébbek kedvéért ;)) a rengeteg más izgalmas program mellett a mostanában az Apple-perek miatt sokat emlegetett Samsung sem a sebeit nyalogatja, ellenkezőleg,  valami nagy bejelentésre készül. Újító módon a sajtócsomagot egy Android alkalmazás, a Samsung Unpacked formájában küldték ki a világ számára, amiben megtalálhatók az alapvető információk a rendezvény helyszínéről, kaphatunk egy youtube-linket a cikk végén megtekinthető, nagyon hangulatos, de semmi konkrétumot el nem áruló videóról (na jó, annyit lehet látni belóle, hogy egy mobil-méretű eszközről van szó), valamint egy linket a várható élő közvetítésre, és két még nem aktivált kapcsolót, amelyeken, ha szeptember 1-én update-eljük az alkalmazást, többet megtudhatunk majd magáról az új termékről is. A titkolózás homálya mindent körülvesz, egyetlen morzsányi információ sem kerülhet az újságírók mohó mancsai közé.

Igen ám, DE...

...Ami app, az törhető. Erre persze talán a Samsung maga is készült, ugyanis érdemi részleteket nem rejtettek még el az alkalmazásban, a ThisIsMyNext.com csapata azonban kicsit matatott a kódban és az alábbi képpel állt elő:

Ennek alapján három új készülékre számíthatunk, ebből kettő a mostanában sok támadást elviselő Galaxy családot erősíti, valamint feltehetően újabb sebességbe kapcsol a Bada operációs rendszerrel érkező Wave család is.

Reméljük, a kinyert információt nem megtévesztésből rejtette a Samsung az alkalmazásba, és elkezdhetünk spekulálni: Mit rejt a Galaxy Note és Galaxy Tab 7.7 elnevezés?

Végül a Teaser:

 


Címkék: hírek samsung ifa

A bejegyzés trackback címe:

https://androlib.blog.hu/api/trackback/id/tr693181592

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Steve Jobs-bá 2011.08.26. 11:38:31

Funkausstellung szép szó, de a Landwirtschaftsausteilung még szebb! :-) Várjuk az új cuccokat hajrà Samu!

robertdani · http://robbiedani.tumblr.com 2011.08.26. 18:32:36

Hajrá, örülünk. De tele van elgépelésekkel az írás. :-) Valaki fussa már át újra.

Yarner · http://androlib.blog.hu 2011.08.26. 20:56:55

@robertdani: Huh, köszi. Javítva. Ez most valahogy átcsúszott (persze, siettem):-)

bioLarzen 2011.08.27. 02:14:29

Hekkerek jelentik, 2012: 3 új Samsung-készüléket próbál meg betiltatni az Apple.

bio

Loyal - www.loyalmunkaruha.hu · http://www.loyalmunkaruha.hu 2011.08.31. 10:04:21

Hajrá Samsung, nemsokára én is klubtag leszek! :D

Google+
süti beállítások módosítása