Villámhír: ICS béta1 SGS-re

2011.11.27. 20:19 Yarner

Nagyon gyorsan dolgoznak az xda-n a gyerekek, de persze ez senkit nem kell, hogy akkora meglepetésként érjen. Mindenesetre elkészült a Galaxy S-es Ice Cream Sandwich első valóban nyilvános fogyasztásra alkalmasnak ítélt változata, saját felelősségre mindenki kipróbálhatja. A ROM xda-s topikja itt található.

Az érdemi funkciók közül a videófelvétel és a telefon kódolása (phone encryption) nem működik. Én személy szerint még fogok várni kicsit, mielőtt egyáltalán elgondolkodom rajta, de a kalandvágyóbbak már megpróbálkozhatnak vele, a kommentekben lehet mesélni, milyen a fagyiízű galaxis...

ui. kösz donfuligjimmynek a fülesért, és nem, nem fogok minen egyes ICS ROMról külön cikket írni, de mint SGS-tulaj, ennek nem tudtam ellenállni.


Címkék: hírek galaxy s ice cream sandwich

A bejegyzés trackback címe:

https://androlib.blog.hu/api/trackback/id/tr123416408

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csiky05 2011.11.29. 13:19:45

az a durva h wifivel 3gvel 2napot bír az akksim. stock rom se bírt ennyit. :D smooth, gyors, csecse és müködik ráadásképp akksim se szopálja. szomorú hogy 2 év késéssel érkezett az első használható rom a telefonra és az sem a samsungtól

Google+
süti beállítások módosítása