Most éppen a Samsung Appson van jó világ

2012.01.09. 11:48 Yarner

A Samsung készülékek tulajdonosai biztosan jól ismerik a beépítetten érkező Samsung Apps alkalmazásboltot, és nem kizárt, hogy hozzám hasonlóan sokan már vagy jó fél éve ki sem nyitották, mióta a teljes Market elérhetővé vált a magyar felhasználók számára is. Kevés különleges tartalom volt rajta, ellenben rengeteg magyarok számára használhatatlan appot tartalmazott (marokkói kresz-tankönyv, stb), szóval annyira nem győzött meg, szinte el is felejtettem.

Nos, most mindenesetre érdemes lehet megint körülnézni a Samu boltjában, mert éppen olyan játékok teljes verziói érhetőek el ingyenesen, mint a Dead Space, a Sprinkle, a Roboto, az Air Attack HD vagy a Samurai 2. Igen szép felhozatal, bár a legtöbb játék természetesen izmosabb gépet is igényel.

Sajnos a Samsung nagyon szűken méri az információt, így nem sikerült kideríteni, hogy az akció meddig tart, avagy, hogy várható-e folytatás - szóval aki kapja, marja alapon, érdemes gyorsan összeszedni, amit lehet :-).

Megjegyzem: az elmúlt hónapban annyi prémium játékot töltöttem le ilyen-olyan akciókban, hogy azt se tudom, melyikkel kezdjem, van, amit még ki sem nyitottam... Sokat akar a szarka... járt így más is?


Címkék: hírek samsung

A bejegyzés trackback címe:

https://androlib.blog.hu/api/trackback/id/tr293531129

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Burwor · http://loot.blog.hu 2012.01.09. 13:18:25

Kösz! Dead Space máris installálva. A 136 MB plusz letöltés nem is olyan vészes (A modern Combat 2 majdnem 1 gigát szedett le, azóta alig férek el.)

Darkcomet 2012.01.10. 09:07:49

Én rendszeresen böngészem a Samsung kínálatát, és nem ez az első eset,hogy olcsón vagy ingyért adnak remek cuccokat. Karácsonykor is remek akcióik voltak.

Google+
süti beállítások módosítása