Csak a kezemet figyeljék: Scaldo Remove

2012.02.18. 23:59 Való

Sok remek Android alkalmazás készült már melyek segítenek nekünk a fényképezésben. Most azonban következzen egy olyan, ami tényleg nagyon hasznos lehet.


 

Biztosan találkozott már mindenki azzal a problémával, hogy néhány forgalmasabb helyen elég nehéz jó képet készíteni, mert a környezet a legkevésbé sincs tekintettel arra, hogy mi éppen fényképezünk. Ebben lehet segítségünkre az egyelőre még készülő félben lévő Scaldo Remove.

 

 

Ahogy a videón is láthatjátok, nagyon egyszerűen eltűntethetjük a képből a nem kívánt embereket(bár ilyen egyszerű lenne az életben is…) . A program több képet készít, és azokat összevetve megmutatja nekünk melyik mozog, innentől pedig már csak egy ujjmozdulat és zavaró tényező volt nincs. Egyelőre a Scaldo nem adott ki hivatalos közleményt arról, hogy mikor kaparinthatjuk meg az alkalmazást, de a Mobile World Congress –en talán már tesztelheti, akik ellátogatnak a cég standjához.


A bejegyzés trackback címe:

https://androlib.blog.hu/api/trackback/id/tr534132472

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Google+
süti beállítások módosítása