A Samsung Magyarország, és az IDG közös mobil alkalmazás fejlesztői versenyt hirdet!

2012.02.23. 17:10 Gabking

A versenyben midnen 18 év feletti személy részt vehet, regisztrálni magánszemélyként vagy társaság képviseletében, egyénileg vagy csapatkén is lehet. A fejlesztési környezet szabadon választható, de a szervező az Android operációs rendszert futtató telefonokra fókuszál. Mindhárom kategóriában új, vagy már futó projekttel, illetve alkalmazás-ötlettel lehet pályázni.

Alkalamzas3._400.jpg


A verseny célja, hogy olyan alkalmazások születhessenek, amik az okostelefonok hazai tulajdonosainak mindennapi életét egyszerűsítik le vagy teszik szórakoztatóbbá. A nagy értékű pénznyeremények mellett a Samsung a nyertes alkalmazásokat előre feltelepíti Magyarországon forgalmazott telefonjaira, és ezeket egy firmware-frissítés révén elérhetővé teszi a szolgáltatóktól korábban megvásárolt készülékekre is, így az általatok elkészített alkalmazások megjelennek a Telenoros, T-mobilos, és Vodafonos készülékeken is!

A ketegóriák:


• Az első kategóriában nevező pályázóknak funkcionalitását tekintve egyszerű alkalmazást kell fejleszteniük, amelyben a felhasználó pár képernyőn keresztül eljut a program összes funkciójáig. Az ideális alkalmazás nem igényel sem külső adatforrást, sem rendszeres karbantartást, stabil adatbázisból dolgozik és 99%-ban offline működésű. A kategória fődíja 200 ezer forint.


• A második kategóriában induló összetett alkalmazások egy szélesebb körű igényt vagy problémát dolgoznak fel, és közelítenek meg új, vagy az eddigieknél praktikusabb formában, mint a most fellelhető alkalmazások. Az alkalmazás akár online adatbázist is használhat, de gondoskodni kell a folyamatos és zavartalan működéséről. A kategória fődíja 800 ezer forint.


• A harmadik kategóriában szereplő alkalmazások komplex ötleteket valósítanak meg, ráadásul üzleti terv is társul hozzájuk. Az ideális pályamű számtalan módon felhasználható. A tartalom frissessége, az online adatbázis adatai, beszerzése mind benne kell, hogy szerepeljen a pályázatban. A kategória fődíja 2 millió forint.

A határidő lejárta után egy kéthetes zsűrizési időszak alatt a Samsung, és az IDG képviselői közösen értékelik az első kategóriát. A másik két kategória indulói személyes prezentációk során győzhetik meg a zsűrit, hogy az alkalmazásuk életképes, és hogy milyen módon képzelik el a megvalósítást!

A pályázat honlapja elérhető a  developercontest.samsung.hu címen!


A bejegyzés trackback címe:

https://androlib.blog.hu/api/trackback/id/tr194187147

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mp3pintyo · http://www.pinterestegiveaway.com 2012.02.24. 07:29:08

Gondolkoztam rajta, de így....
"A nyertes Alkalmazások tekintetében a Pályázók a nyertesség időpontjával átruházzák, a Társaság pedig megszerzi az Alkalmazás (ideértve az Alkalmazással kapcsolatos szellemi alkotások) teljeskörű, kizárólagos és korlátozásmentes szerzői vagyoni és egyéb átruházható jogait, ideértve az Alkalmazás védjegyként történő lajstromozására való jogosultságot is."

Google+
süti beállítások módosítása