Akartok egy Samsung Smart TV-t nyerni? Hülye kérdés :) Szombaton irány a MOM!

Azok, akik nem bírják kivárni, míg a boltokba kerülnek az új Samsung Smart TV modellek, 2012. március 3-án, szombaton, a MOM Kulturális Központban megrendezett Samsung Smart Forumon személyesen is meggyőződhetnek a Samsung Smart TV-k képességeiről.

A szerencsés résztvevők ráadásul páros 3D mozi belépőket nyerhetnek, vagy akár egy Samsung Smart TV-t is hazavihetnek.

A 2012-es modellek legnagyobb újdonsága a mozgásérzékelés és hangvezérlés: a felhasználók egy egyszerű angol nyelvű köszönéssel is bekapcsolhatják a TV-t, és a funkciók között szóbeli utasításokkal és egyszerű kézmozdulatokkal is válogathatnak.

Többek között ezt is kipróbálhatjátok személyesen és egyúttal megismerkedhettek a megújult Smart szolgáltatásokkal is:

  • A Family Story-val meggyőződhetnek arról, milyen egyszerű tartani a kapcsolatot a családtagokkal, megosztani a fényképeket és feljegyzéseket egymással. A felhasználók kipróbálhatják, hogyan tölthetik fel fotóikat közvetlenül a telefonjukról a TV-re, s néhány mozdulattal, diavetítés formájában nézhetik meg ezeket.
  • Az érdeklődők betekintést nyerhetnek a Fitness funkcióba, amely válogatott otthoni gyakorlatokat is kínál, sőt a virtuális tükör funkcióval a felhasználók ellenőrizhetik testtartásukat is.
  • A látogatók a Kids funkcióval is megismerkedhetnek, amely az oktató jellegű játékok, leckék és jutalomfeladatok egész tárházát kínálja annak érdekében, hogy a tanulás és a világ felfedezése kellemes élmény legyen a gyermekek számára.


Azok között, akik a helyszínen sikeresen kitöltik a termékekről szóló kvízt, a Samsung kisorsol egy SmartTV-t.

A nyíltnapon továbbá minden 10. regisztráló páros 3D mozijegyet kap.


A Samsung Smart Forum nyílt napja 2012. március 3-án, szombaton 10-től 18 óráig a MOM Kulturális Központban (1124 Budapest, Csörsz u. 18.) várja az érdeklődőket.

További részletek a http://hello.samsung.hu oldalon találhatók



Címkék: samsung smart tv

A bejegyzés trackback címe:

https://androlib.blog.hu/api/trackback/id/tr784220551

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Google+
süti beállítások módosítása