A Play Áruház végre nem észleli a nem-Market appokat

2012.04.15. 00:03 Gwendir

Hiába a "megvásárolva" felirat, letöltéskor és frissítéskor mégis hibaüzenet? Végre megérkezett a megoldás! A Google Play áruháznak (leánykori nevén Market) már születése óta megvolt az a gyerekbetegsége, hogy olyan alkalmazásokat is felsorolt a sajátjaink között, amelyek nem a marketről lettek letöltve. Persze ez önmagában nem lenne akkora gond, de ezek után hiába is próbálta bárki is ténylegesen letölteni a hivatalos forrásból az adott alkalmazást, ez a legtöbb esetben már nem volt lehetséges, mivel válogatott hibaüzenetek közepette a Market visszautasította minden ebbéli próbálkozásunkat.

Google-Play-no-longer-shows-sideloaded-apps[1].jpg

A Google Play Support Team tagjai azonban a napokban e-mailben értesítettek néhány felhasználót a jó hírről, miszerint a Play Áruház 3.5-ös verziójától kezdve végre nem mutatja, avagy érzékeli a nem-Market appokat. Innentől kezdve tehát mindenki fellélegezhet, nincs többé "letöltés visszautasítva" és hasonló hibaüzenet, amikor fizetős alkalmazásokat szeretne frissíteni, avagy ténylegesen úgy letölteni, hogy azért fizessen is.

Hogy ez miért üdvözítő hír? Először is, végre könnyedén el lehet szeparálni azokat az alkalmazásainkat, amelyeket más-más forrásból tettünk fel a készülékeinkre, másodsorban pedig ha valamilyen oknál fogva egy-egy fizetős alkalmazás úgy került fel a telefonunkra, hogy azért nem fizettünk if you know what I mean, most viszont már úgy érezzük, hogy ezért az alkalmazásért akár perkálnánk is, akkor végre előttünk a lehetőség, hogy letöltsük a hivatalos áruházból.


Címkék: google alkalmazások android market paid market

A bejegyzés trackback címe:

https://androlib.blog.hu/api/trackback/id/tr324433093

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Darkcomet 2012.04.15. 12:54:34

Pár napja észrevettem én is, hogy a régebben lewarezolt appokat végre meg tudom legálisan is vásárolni. Már éppen ideje volt, hogy csináltak ez ügybe valamit.

Google+
süti beállítások módosítása