Eldőlt: május 3 lesz a nagy nap!

2012.04.16. 10:31 Yarner

A nemzetközi helyzet fokozódik... Nem szeretek nagyon belemenni a pletykaháborúkba, de lassan már vághatóan vaskos a levegőben a Galaxy S III iránti várakozás, úgyhogy kötelességemnek éreztem, hogy bedobjam a mai bombát is az Androlib csendes vizeibe*.

Szóval az történt, hogy az egyik legnagyobb holland online techblog és magazin, a Tweakers.net kapott egy meghívót a Samsungtól.  Mutatom is:

unpacked sgs3.png

Egy darabig mindenki a hír  kamufaktorát latolgatta, de aztán nemsokára Samsung Mobile twitteren is közzétette a lapot, tehát ez már hivatalos: a londoni bemutató, amit annyian várunk, a vártnál sokkal hamarabb, május 3-án, kicsit több, mint két hét múlva lesz. Facebookon élőben is követhető lesz az esemény, kezdés (magyar idő szerint) hat nyolc órakor (Hkacsa - kösz a javítást!). Várjuk az új galaxist!

*(Két képzavar egy mondatban, ráadásul hétfő reggel, ez már teljesítmény...)


Címkék: hírek samsung hír galaxy samsung galaxy s samsung galaxy s iii

A bejegyzés trackback címe:

https://androlib.blog.hu/api/trackback/id/tr604452996

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hkacsa · http://hkacsa.blog.hu 2012.04.16. 13:12:31

London este 7óra az magyar idő szerint 8.

Yarner · http://androlib.blog.hu 2012.04.16. 13:49:41

@Hkacsa: Upsz, jogos :-) Javítva.
Azért nem semmi, hogy három óra alatt csak Neked szúrt szemet -_-***

Google+
süti beállítások módosítása