Push Ups Pro, hogy Görög Zita titeket is lájkoljon!

2012.05.14. 20:52 Való

Reméljük sikerült mindenkinek felocsúdnia a sokkból, amit Görög Zita lájkja váltott ki. Lassan közeledik ugyanis a strandszezon, lekerülnek a széldzsekik, pulóverek és egyéb felesleges ruhadarabok.

 
Ennek okán szeretném figyelmetekbe ajánlani a Push Ups Pro elnevezésű alkalmazást, amely segít edzésbe hozni télen elhanyagolt testünket. Az applikációval fekvőtámasz edzésprogramot végezhetünk és segít abban is, hogy szabályosan csináljuk ezt a gyakorlatot, hiszen az érintőképernyőt orrunkkal kell megérintenünk minden egyes karhajlításnál. Az alkalmazás nagyon egyszerű három menüpontos kezelőfelülettel van ellátva. Az első a Workout, magyarul szabad edzés. Itt annyi fekvőtámaszt csinálunk, amennyit bírunk, vagy szeretnénk. Az edzés után pedig, megtudhatjuk azt is, hogy mennyi kalóriát égettünk el. 
 
unnamed (1).jpgunnamed (2).jpg
 
A Training egy személyre szabott napi edzésprogram. Első alkalommal az app megkér minket, hogy nyomjunk le annyi fekvőtámaszt, amennyit csak bírunk és ennek eredménye alapján megkapjuk a kezdő adagunkat. Természetesen minden egyes nappal nagyobb kihívás elé állít bennünket a program éppen ezért, a gyakorlatok elvégzése után választhatunk, hogy nem volt-e túl nehéz, vagy túl könnyű elvégezni az aktuális fekvőtámasz mennyiséget. Hetek múltán akár több mint száz karhajlítást is el tudunk majd végezni, ha követjük a program által készített edzéstervet. 
Végül egy records menüpont is van, ahol statisztikáinkat találjuk meg. Az app egyébként minden nap figyelmeztet minket az edzésre, csak be kell állítanunk, hogy mikor tegye ezt. 
Akinek kedve támadt egy kis optikai tunninghoz testén az Google Play-ről ingyen beszerezheti az alkalmazást. 
 
google_play_logo_450.png
 

Címkék: edzés alkalmazás fekvőtámasz android

A bejegyzés trackback címe:

https://androlib.blog.hu/api/trackback/id/tr614508621

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gery.Greyhound · http://greyhound.blog.hu 2012.05.17. 13:01:34

Ra kellett gugliznom, hogy ugy megis ki a tokom az a Gorog Zita, es miert valtott ki ekkora euforiat hogy o is itt van... Na de most tenyleg, mitol olyan nagy szam? A Wikipedian olvashato eletmuve alapjan valami zs-kategorias celeb.

Google+
süti beállítások módosítása