Legyél Te a Mobil Tündér pályázat - második forduló

A MOBINGA által meghirdetett Legyél te a Mobil Tündér! pályázat első fordulója, a kvalifikációs időszak véget ért és mivel az elmúlt napokban igencsak felpörögtek az események, nem vártunk a továbbjutók kihirdetésével a hivatalos időpontig.

Hat pályázati ötlet jutott tovább, melyeket főleg non-profit szervezetek jegyeznek, ámbár van egy duónk is, akik mögött nincs szervezet, magánszemélyként indultak a megmérettetésen. Mostantól számítva indul a hajrá, június 4-ig ismét lehet szavazni. Minden csak azon múlik, ki mekkora tábort tud maga mellé állítani. (Aki már szavazott, az természetesen többet nem szavazhat, amennyiben az általa preferált pályázat szerencsésen továbbjutott VISZONT: aki olyan pályázatra szavazott, ami nem jutott tovább a második fordulóba, az ÚJRA lehetőséget kap, hogy válasszon!)

A továbbjutottak listája és a pályázat rövid leírása:

Miserend
Pályázó: Virtuális Plébánia Alapítvány
A Miserend.hu mobil változatával könnyen elérhetővé válna kedvenc és/vagy a környezetedben fellelhető templomok miserendje.

Hallod a ♬-om? Autisták 21. századi kommunikációja
Pályázó: Odú Fejlesztő Központ (Szeged)
A Hallod a hangom? alkalmazás az autisták gördülékeny kommunikációját biztosítja rajzok és fényképek felhasználásával.

FlagIn Budapest
Pályázó: Kovács Tamás, Csordás Gergely
Az alkalmazással különböző problémákat tudna a felhasználó bejelenteni (falfirka; illegális szemétlerakó; rongálás; hiányzó, sérült tábla; omló vakolat, szemetes-gondok).
 
Mobil kutyakereső
Pályázó: Vigyél Haza Alapítvány
Az alkalmazás egyszerre segítene a szervezetnek az elhagyott kutyákat begyűjteni és a gazdiknak az elveszett kutyáikat megtalálni.

InformAll
Pályázó: Jezsuita Diákszövetség
Az InForm-All alkalmazás arra adhat lehetőséget, hogy a közösség tagjai megosszák társaikkal saját erőforrásaikat: állásajánlatokat, diákmunkákat, albérleti lehetőségeket.

Külker Online App
Pályázó: Külker Online
A cél a hallgatók megfelelő tájékoztatása az őket érintő iskolai kérdésekben, a gyors információáramoltatás, a diákok és a dolgozók közötti megfelelő kapcsolattartás.

Szóval akinek van egy kis ideje az látogasson el a www.mobinga.hu-ra és szavazzon a továbbjutók valamelyikére, akik nyereményként az app ötletük fejlesztését kapják 1 millió forint értékben.


Címkék: szavazás mobinga

A bejegyzés trackback címe:

https://androlib.blog.hu/api/trackback/id/tr864522475

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

melcs6767 2012.05.17. 19:07:41

A fontos,a Mobil Tündérekkel kapcsolatban,talán az,hogy azok az alkalmazások is meg valósulhassanak,amelyek nem jutottak el a második fordulóig.De még is olyan alkalmazások voltak, az én pályázatomon kívül is,akik mellett kevés szavazó állt.Nekem is többen jelezték,hogy már több általam tervezett projektre nem tudtak szavazni.A másik dolog én is személy szerint szavaztam volna,szinte mindegyik projektre,mert mindegyiket fontosnak tartottam.Szinte kivétel nélkül javasolnám a mobingának,segítsenek,mindenkinek a verseny után,akik indultak a Mobil Tündérek pályázatán.Mert mind egyik pályázat jó volt,valamelyik a közösségeket erősítette,valamelyik a gazdit segítene megtalálni,valamelyik a kórház keresésben,az általam tervezettek,szó szerint az élet mentésben segítettek volna.üdv.Mindenkinek.A döntősöknek pedig sok SZERENCSÉT,ÉS SOK SIKERT!!!Fontos dolog az ÁLMAINKAT SOSEM SZABAD FELADNI!!!!!!HA PEDIG A KÖZÖSSÉGNEK,KÖRNYEZETEDNEK,AZ EMBEREKNEK,A VILÁGNAK, BÁRMIBEN TUDSZ SEGÍTENI,AKKOR AZT EMBERI KÖTELESSÉGED MEG TENNI.ÜDV.MELINDA

Google+
süti beállítások módosítása