[Sajtóközlemény] Megérkezett az új középkategóriás HTC, a Desire X

2012.08.30. 11:58 Yarner

Úgy tűnik, a Desire nevet nem akarja feladni a HTC, ami nem csoda, hiszen máig az egyik legnagyobb sikerű termékük az Android egykori (2010, hol van az már...) zászlóshajója. Az idén nyárom megjelent Desire C-t inkább igyekeztük elfelejteni, de az új készülék, úgy tűnik, már inkább lesz méltó a nagy elődhöz. A kétmagos processzort pörgető telefon (egyelőre) 4.0.4-es ICS-sel érkezik, 480x800-as felbontással. Kiemelendő még a 768 MB-os memória és persze a Sense 4 (ami ízlés szerint előny vagy hátrány is lehet). Az árról egyelőre még nem tudni konkrétumokat, azon kívül, hogy a HTC szerint "megfizethető". Lássuk a sajtóanyag szövegét!

HTC Desire X White Front (588 x 600).jpg

A HTC Desire x lenyűgöző teljesítménye kiemelkedő kamerával és élethű hangzással párosul

- HTC Desire X 1GHz-es, kétmagos processzorral, 4"-es képátlóval
- HTC ImageChip, 5 megapixeles kamera
- Android 4.0, HTC Sense

A HTC bejelentette a HTC Desire X készüléket, melyben a kiemelkedő kamera élethű hangzással és hihetetlen teljesítménnyel, gyorsasággal párosul egy megfizethető árú okostelefon formájában. A Beats Audio™ hangzás és a kétmagos 1GHz Qualcomm® Snapdragon S4™ processzor, valamint a készülék közösségi funkciói folyamatos online kapcsolódást biztosítanak a felhasználó számára.

Jellegzetes külső, erőteljes belső
Praktikus kialakításnak köszönhetően kitűnően megállja helyét a mindennapos használat során, ám ez nem befolyásolja a készülék karcsúságát, méretét. A HTC Sense és az Android 4.0 pedig biztosítja a személyre szabhatóságot. A HTC Desire X 4 hüvelykes képátlóval és LCD WVGA kijelzővel bír, mindemellett nagy betekintési szöget biztosít.

HTC Desire X Coffee Back (562 x 600).jpg

Kiváló kamera
A HTC Desire X 5 megapixeles kamerája gyönyörű képeket készít kedvezőtlen fényviszonyok között is, amit a HTC saját szabadalma mellett (ImageChip), a 28mm-es f/2.0-s objektív, a BSI szenzor, a beépített HDR mód és az automatikusan változó vaku garantál. A VideoPic segítségével a készülék képes egy időben videó és fotó készítésére, a kamera villámgyors (1 másodpercen belüli) előhívásával pedig minden pillanat rögzítésre kerülhet. Az autofókuszról az Always Focus gondoskodik. A folyamatos felvételkészítés pedig mindössze egy érintés, amivel számos fotó rögzíthető rövid időn belül, gyors egymásutánban.

HTC Desire X Blue 3-4 Right (568 x 600).jpg

Megosztani egyszerű
A fotók, videók és fájlok mentése és megosztása szintén egy érintéssel megoldható a HTC Desire X-szel, a Dropbox integráció pedig kellő helyet biztosít ezek tárolására (25 GB, mely az első két évben ingyenes áll rendelkezésre, 2013 előtt regisztrált felhasználók számára).

Élethű hangzás
A mély basszus és a részletgazdagabb hangzás az integrált Beats Audio™ segítségével valósul meg. A telefon - Bluetooth kapcsolaton keresztül – támogatja a HD audioátvitelt is.

Elérhetőség

A HTC Desire X 2012 októberétől lesz elérhető Magyarországon.


Címkék: htc desire

A bejegyzés trackback címe:

https://androlib.blog.hu/api/trackback/id/tr914741408

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zolij 2012.08.30. 16:36:16

elvileg angoloknál átszámítva 70-80k-ba fog kerülni. Szóval mire ideér lesz minimum 120k:)
Amúgy nem rossz készülék, egyedüli fájó pont az slcd

Google+
süti beállítások módosítása