A legretinább kijelző

2012.09.08. 07:00 Gwendir

Hallotunk már korábban az Oppo nevű telefonmárkáról? Ha nem, akkor sincsen gond, mivel ez is egyike a tömérdek, Kínán kívül nem igazán elérhető készülékeknek, bár ezen kütyük specifikációit elnézve korántsem vehetők egy kalap alá a többi, "gagyi kínai kacattal".

Oppo-Find-5-1080p-display[1].jpg


Korábban ők dobták piacra az Oppo Finder nevű készüléket, amelyet annak idejében még a "világ legvékonyabb okostelefonjának" bélyegeztek, majd ezt követte az Oppo Find5 X990, amely szintén a karcsúságával szeretett volna berobbanni a köztudatba, de itt már a quad-core-os szörnyetegek mezőnyében. A cég viszont nem állt meg itt, jelenleg egy olyan, 5 inches okostelefon piacradobásán gondolkodnak, amelynek kijelzője a valódi fullHD-s 1920 x 1080 pixelmennyiséget ütné meg. Ez egy gyors fejszámolás (vagy számológépes, gyengébbek kedvéért, aka szerény személyem) után 441 ppi (pixels per inch) sűrűséget jelent, amely mélyen a földbe döngöli még az eddigi csúcstartókat is, közöttük az iPhone 4S-t is a maga "elenyésző" 326 ppi-jével.

A készülék neve nagy valószínűséggel egy egyszerű Oppo Find5 lesz, habár egyelőre csak prototípusok léteznek, így még igazán biztosra sem mondható a megjelenés dátuma.


Címkék: retina fullhd oppo finder5 find5 oppofind5

A bejegyzés trackback címe:

https://androlib.blog.hu/api/trackback/id/tr884762313

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Google+
süti beállítások módosítása