Még nem tavasz, nem Valentin, de Bajnokok Ligája!

2013.02.12. 19:10 Mirrmurr

A február közepe sokaknak örömteli időszak. A szentimentálisabb alkatú egyének a 14-re gerjednek, a magunk részéről viszont le se sza nem ezért várjuk, hanem a ma kezdődő tavaszi BL-szezon miatt tekintünk nagyobb érdeklődéssel az esti közvetítések elé.

Kezdődik!

Az UEFA természetesen az androidos felhasználók kedvében is szeretne járni, ezért hivatalos alkalmazást adott ki már egy ideje, és hallgatva a felhasználók visszejelzéseire, rendszeresen frissíti azt. Így aztán a kezdő sípszó felhangzásakor folyamatosan nyomon követhetjük az aktuális mérkőzések állását.
A menü felépítése logikus és átlátható. A kezdőlapon választhatunk hírfolyamot vagy videógalériát - ez fizetős tartalom -, illetve kedvenc csapatokat válogathatunk raktárunkba, amelyekől közvetlenül kapjuk az adatokat, múltbeli eredményeket is, de szintén a kezdőoldalról választhatjuk ki, melyik versenysorozatra vagyunk kíváncsiak: BL, Európa Liga, korosztályos és női csapatok meccseire.

2013-02-12 17-23-58.png             2013-02-12 17-26-56.png 

Időszerű kiírásunkba, azaz a Bajnokok Ligája sorába beletúrva az adott napi párosítások villannak fel, ma épp a Celtic - Juventus és Valencia - Paris Saint-Germain találkoznak. Rápöttyintünk a kívánt sorra, és már látszik is az eseménysor, valamint a klubok emblémájára bökve azt a kedvencek közé is passzinthatjuk. Ha tehát ma szeretnénk tudni, hogy a zseniálisan tukó Ibrahimovic mit alakít, nyomjunk egyet a PSG melletti csillagra, és Zlatan a favoritok között is feltűnik, nem kell menük mélyére szaladgálnunk.

Az oldal alján tapodva előhozhatjuk a csoportok állását, de a kalendáriumból is kiolvasható a teljes menetrend.
A beállításokat nem nagyon részletezi az UEFA. A startoldal esetén van lehetőség konfigurálni az alkalmazást, ekkor adhatjuk meg, hogy mikről szeretnénk értesítést kapni: gólok, meccsek eseményei, időbélyegek, hírek, új videók szerepelhetnek a kínálatban. Egyéb oldalak esetén a beállítás csak a kezdőlap és kedvencek elérésére szorítkozik.

A News menüben főleg beharangozó jellegű híreket olvashatunk, amelyek az adott meccsnaphoz kapcsolódnak, szolidan, kimérten. A Photos szekcióban nem mondom el, mik vannak.

2013-02-12 17-24-56.png

2013-02-12 17-25-40.png

Nem maradt más hátra, mint bekészíteni telefonunkat és a Hegyaljai Ropit, és várni a 20:45-öt.

Kis színes bokréta a Bajnokok Ligája csomagján, hogy 2012. és 2015. között az EL- és BL-versenyek hivatalos telefon- és táblagépszállítója a HTC.

Az Appot innen tudjátok letölteni.


Címkék: foci bajnokok ligája htc alkalmazások

A bejegyzés trackback címe:

https://androlib.blog.hu/api/trackback/id/tr715077079

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fikk a Nick 2013.02.12. 22:54:35

Egy link azért elfért volna... :)

Tomi from Space · http://bodybuilding.blog.hu 2013.02.13. 07:26:55

@moTmeN: :D Kár, hogy a mi telefonjainkon nem fut Symbian.

altona 2013.02.13. 09:15:16

gratulálok.
és honnan töltöm le az app-ot?

Google+
süti beállítások módosítása