Táguló csillagrendszerek

A hír nem csillagászati, viszont igaznak tűnik. A SamMobile szerint jönnek a Megák. Az eddig se kicsi képernyőjű S4, Note II után új családtagokkal bővül a galaxis. Csillagászati nagyságukkal kápráztatja majd el a vásárlókat a Galaxy Mega 5,8 és a Galaxy Mega 6,3. A számok nem a Földtől való fényévtávolságot jelentik, hanem a kijelzőjük átmérőjét colban. 

M104_ngc4594_sombrero_galaxy_hi-res.jpg(kép: http://hu.wikipedia.org/wiki/Galaxis)

Technikai részleteket egyelőre nem tudni a kódneveken, és a várható bejelentéseken kívül. Így a Galaxy Mega 5.8 (GT-i9152) május 27-én, a Galaxy Mega 6,3 (GT-i9200) június 17-én jelenik meg.

A 6,3"-os méretet némileg alátámasztja a nemrégiben megjelent S4-eshez is szánt, a Samsung változtatható méretű játékvezérlője, mely a legnagyobb Mega készülék méretéig kompatibilis.

 gamepad_610x344.jpg

A Samsung Galaxy helyett a következő Nagy Család Samsung Extragalaxy néven fut majd? Vagyis szerényen a Tejútrendszerünkön kívüli galaxis általános nevét veszi fel? A méretekben már lefedte a Samsung a területet.

Mi jön még... Samsung Giga?

 


Címkék: hírek galaxy

A bejegyzés trackback címe:

https://androlib.blog.hu/api/trackback/id/tr775189465

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Google+
süti beállítások módosítása