Orbán Viktor már az almásokat is basztatja

Kb. 10 perce érkezett hozzánk ez a komolytalan igen érdekes és megkapó sajtólevél:

Tisztelt Szerkesztőség!

A 2014-es választásokhoz közeledve a Political Capital mobilalkalmazásokat fejleszt, amelyekkel a politika iránt érdeklődők naprakészen követhetik a kampány eseményeit. Az első alkalmazás, az Orbán Viktor politikai tevékenységét követő Napi Viktor már letölthető az AppStore-ból.

A Political Capital közleményét a mellékletben olvashatja.

Üdvözlettel:

******************
sajtófőnök

 

A történet persze itt nem áll meg, hiszen csatolva kaptunk egy 1070 KB-os sajtóközleményt is:

A 2014-es választásokhoz közeledve a Political Capital mobilalkalmazásokat fejleszt, amelyekkel a politika iránt érdeklődők naprakészen követhetik a kampány eseményeit. Az első alkalmazás, az Orbán Viktor politikai tevékenységét követő Napi Viktor már letölthető az AppStore-ból.

A Napi Viktor alkalmazásban megtalálhatók a miniszterelnök legfontosabb nyilatkozatai, melyeket a Political Capital elemzőinek rövid elemzései kísérnek. Az életrajzi adatok, a fontosabb beszédek, videók gyűjteménye, kényelmes, időben könnyen kereshető formában szintén elérhetők. Az új tartalmakról az alkalmazás értesítést küld a felhasználó telefonjára. Az alkalmazásban közösségi és megosztási funkciók is helyet kapnak, valamint a felhasználók értékelhetik Orbán Viktor egyes megszólalásait. A legfelkészültebbek pedig a folyamatosan változó és frissített kérdésekből álló kvíz kitöltésével tesztelhetik, mennyire ismerik a kormányfőt. A tartalom hetente többször frissül, az alkalmazás pedig néhány havonta újabb szolgáltatásokkal bővül. Az alkalmazás iOS platformon debütál, de hamarosan várható az Android-os verzió elkészülte is.

A Napi Viktor alkalmazás egy sorozat első terméke, melyet hamarosan újabb applikációk követnek. A Political Capital célja, hogy a politikával hivatásosan foglalkozók, illetve a kampány eseményei iránt intenzíven érdeklődő állampolgárok akkor is naprakész és gyors információhoz jussanak, amikor éppen úton vannak, vagy nincs idejük végigböngészni a híroldalakat, de semmi fontosról sem akarnak lemaradni.

A mobilapplikáció-fejlesztés mellett a Political Capital a jövőben rendszeres, politikai témájú közösségimédia-elemzéseket közöl majd, és szolgáltatásaiban is nagyobb hangsúlyt fektet az innovatív közösségimédia-fejlesztésekre és kampányokra.
Az app itt elérhető: https://itunes.apple.com/hu/app/napi-viktor/id623288166?mt=8

 

Az egész mellé még kaptunk csodálatos képeket is, melyek már most híven tükrözik Orbán Viktor már-már mesébe illő és csodaszámba menő munkásságát:

 viktator_fan_app.jpg

A screenshotok megtekintése után olyan érzés fogta el a lelkemet, amit igazán régen nem éreztem és heves szívdobogás mellett kezdtem kutatni a Google Play-ben a Kim Jong Un applikáció után, mert nyilván ezt a szart programot is valamiről másolni kellett. Sajnos ilyet nem találtam, ettől függetlenül nyugtáztam a Napi Viktor applikáció feature-jeit, mely szerint olvashatok a legújabb Orbán Van Rezsi Mi tábornok bejelentéseiről, nézhetek videókat, ahogy Pintér Sándorral beszélget, meg felhúzza a bakancsot, gondolom lesznek benne képek idővel megalázott szemétláda tüntetőkről, boldog kisnyugdíjasokról és remélem néha bekerül egy-egy fotó arról is, ahogy Orbán Viktor jóízűen eszik, nyugodtan alszik, mint aki jól végezte dolgát, szeretnék még képeket látni a Büszke Orbán Viktorról is és olyanokat is, amiken kezet fog más diktátorokkal és átbeszéli, hogy  hogyan lehet még jobban kormányozni és még emberközelibbnek lenni.

Ami még baromira tetszett az az Orbán Viktor kvízjáték, komolyan mondom, le a kalappal azelőtt a kreatív ember előtt, aki ezt kitalálta. Azt nem értem, hogy hogy juthat valakinek ilyen eszébe? Otthon ül, gondolkodik, hogy mi a jóistent tegyünk bele egy államilag berendelt applikációba, amiért nyilván több millió, vagy több tízmillió forintot fognak legombolni az adófizetők pénzéből, valaminek csak kéne benne lenni! HA ORBÁN VIKTOR MEGNYITJA BASZD MEG LÁSSON MÁR VALAMIT! Mert rajta kívül senki sem fogja megnyitni, ugye Viktor, Te ha már berendelted a Napi Viktort és még a napiszar után is hagytad elnevezni, baszd meg, legalább Te megnézed, ugye? Mondjuk ismerve Téged iPad-en mindig ott fog futni kiakasztva a hokedli fölé a konyhában.

Az egészre már csak az tette fel nálam az i-re a pontot, hogy a Political Capital a perpill kizárólag iPhone-ra és iPad-re létező applikációt simán betolta nekünk is Androidos blognak. Most vagy az van, hogy valaki kurva sok pénzt kap ott azért, hogy kurva szar munkát végezzen, vagy így akart nekünk Orbán Viktor Úr jelezni, hogy jólennemegírni meg magyar ember Androidján elfut az iPhone verzió is. Mert Orbán Viktor minden egyes magyar ember szívével kompatibilis. Én megírtam, nekem ez fontos, szívemen viselem Orbán Viktor sorsát. Én magam is Orbán Viktor vagyok. Én ugyan azt akarom Tőle, mint Ő tőlem.

Summa summárum, hiánypótló applikáció érkezett ezzel az iTunes-ra és a Political Capital utólagos levelezésünkben azt is jelezte, hogy Androidra is elérhető lesz (gondolom nem crossplatform fejlesztés volt, hanem azt a verziót nulláról írták újra papíron).

Amit még javasolnánk fejlesztéseket:

  • Pintér Sándor játék: Ülj át egyik autóból a másikba minél gyorsabban.
  • Matolcsy György játék: Hozd egyenesbe Matolcsy szemeit egy giroszkópos, golyós játékban
  • Zsiga Marcell játék: Aszfaltozós játék, az utca végéig
  • Áder János játék S-Pennel rendelkezőknek: Írj alá minél több alkotmánymódosítást egy perc alatt


Így a végére pedig felmerül mindenkiben a kérdés, hogy egy magát tisztesnek és korrektnek gondoló cég, hogy vesz a nevére egy ilyen fejlesztést, mennyit kér el érte, miért annyit kér el és nyugodtan alszik-e azután, hogy felvett rá a pénzt mert erre van, kórházakra nincs?.


Címkék: para nonszensz

A bejegyzés trackback címe:

https://androlib.blog.hu/api/trackback/id/tr405194633

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szmoker (Homo Trollicus) 2013.04.04. 13:34:04

Letölthető.
Pénzért.

Hát nincs egy tisztességes oligarcha aki megfinanszírozná ezeknek a szerencsétleneknek?
Szánalmas.

Hrobert · http://androlib.blog.hu 2013.04.04. 13:36:52

arra még kíváncsi lennék, hogy mennyi állami támogatást kaptak erre

Való 2013.04.04. 13:48:14

Note 2 eladó, bármilyen iOS eszközre cserélhető értékegyeztetetéssel. :(
Nem bírok már várni az Androidos verzióra... :D

mirrormirror 2013.04.04. 14:13:14

Azért azt nem árt figyelembe venni, hogy a Political Capital egy inkább ellenzéki intézet. Ha van az app mögött politikai szándék, az biztos nem kormánypropaganda. A PC az előző kormány alatt rendelkezett kormányzati megrendelésekkel. A többit rakja össze mindenki. Amúgy meg az elemzéseiket akarják értékesíteni elektronikusan. Szerintem ez logikus lépés.

eßemfaßom meg áll 2013.04.04. 15:24:22

Érdekes elv a zorbánt baszogatni azért mert egy erősen nemkormánypárti (és akkor még finoman és nőiesen fogalmaztam) csapat csinál róla egy appot.

Tomi from Space · http://bodybuilding.blog.hu 2013.04.04. 15:44:41

@eßemfaßom meg áll: Azt én nem tudhatom, hogy kormánypárti-e vagy sem, azt sem tudhatom, hogy fizettek érte-e vagy sem. Nem fogok cégközlönyt, meg családfákat feltúrni azért, hogy valamire rájöjjek. Írtam a PC-nek egy levelet, hogy ezt az appot viccnek szánták-e vagy komolynak, nem érkezett rá válasz, innentől nem tudok mit tenni, nekem kell megítélnem, mindamellett, hogy blogger vagyok, ergó fő feladatom a gondolataim közvetítése és nem a hiteles tájékoztatás. Arra ott az MTI, aki pénzt is kap érte, én ingyen csinálom. Szórakoztatok. Tudod.

eßemfaßom meg áll 2013.04.04. 15:51:28

@Tomi from Space: aki nekiáll vadul politizálni, az azért legyen már minimálisan képbe azzal amiről posztot ír. Ha esetleg mégis fehér folt valami, a google még mindig ott van.

Tomi from Space · http://bodybuilding.blog.hu 2013.04.04. 16:35:54

@eßemfaßom meg áll: Nekem naponta 10-20 hírrel kapcsolatban kell képben lennem, egy sajtóközlemény pedig arra való, hogy megosszon minden infót a sajtósokkal és ne googlizniük vagy teóriákat kelljen felállítaniuk. Mindegy, ezt nem várom el egy kommentelőtől, hogy megértse és ezt ne sértésnek vedd, mert nem annak szántam, csak ez nem így működik, hogy mindent szétguglizok, főleg, ha sajtóanyag is jött hozzá.

eßemfaßom meg áll 2013.04.04. 16:47:36

@Tomi from Space: akkor hozd le a közleményt, de ne kommentáld a saját hozzánemértésed magabisztosságával, és ne adj neki provoatív de legalább nem igaz címet.

eßemfaßom meg áll 2013.04.04. 16:48:26

"magabiztosságával" hülyeén

Lordius 2013.04.04. 17:15:04

@Tomi from Space:
Nem tudom miért nem egyszerűbb elismerni ha valamiben a másiknak van igaza, aki amúgy tök higgadtan meg is indokolta, hogy miért. Tévedni emberi dolog, nem kell megsértődni rajta.

Andras Horvath 2013.04.04. 18:15:59

Latod, meg egy nagyon fontos app ami nincs Androidra! :)

Csak viccelek, tenyleg szanalmas, hogy esz nelkul szetkuldtek ezt a sajtokozlemenyt, de pl a handras.hu nem kapott. Nem mintha megirnam, hogy van Viktor app iPhone-ra... Basszus lehet ezek tudjak, hogy nem szeretem Viktort? :)

mirrormirror 2013.04.05. 09:49:51

Kedves András, ők sem szeretik.

Globetrotter2014 2013.04.06. 13:27:36

Srácok, ti egy mobilos blogot vezettek, ne kezdjetek bele olyasmibe amihez nem értetek, mert nem jöttök ki jól belőle...

nyelv-ész 2013.04.06. 14:35:40

Nekem megérne 89 eurócentet az alkalmazás, ha a beszédeket ismert standup-os humoristák mondanák. Meg persze ha lenne bármilyen iOS-t futtató eszközöm.
Egy dolog vigasztal: ha megjelenik Androidra, bizonyára ingyenes lesz.

AlexWolf 2013.04.09. 09:19:10

szerintem az a szánalmas/bicskanyitogató/felháborító (mindenki azt húzza alá amelyiket akarja), hogy manapság bármilyen blogon, fórumon, közösségi oldalon megjelennek ezekkel a férg...izékkel..."politikusokkal" kapcsolatos hírek.

És ez egyértelműen nem a blogok/fórumok/közösségi oldalak karbantartóinak, íróinak a hibája, hanem annak, hogy van és kell miről beszélnünk!

Gondolom, bizonyos értelmi szint fölött érthető mit akarok kifejezni.

Google+
süti beállítások módosítása