Fotózz reggelit, posztolj BACtrack-et!

2013.04.26. 12:05 decoati

(avagy a templom és a kocsma megmarad, még ha az egész világ össze is dől)

Ismét gazdagodott a világ egy hiánypótló eszközzel, ismét egy kütyü, amit biztosan magammal vinnék egy lakatlan szigetre.

3008699-inline-inline-can-bactrack-become-nike-fuelband-alcoholics.jpg

Röviden: ez egy elektronikus véralkoholszint mérő beépített BT kapcsolattal, amin keresztül az eszköz mobiltelefonra (egyelőre iZé eszközökre) küldheti a mért értéket. A hozzá tartozó applikációban ezt aztán naplózhatjuk, elemezhetjük, statisztikázhatjuk, és ami a legzseniálisabb: kiposztolhatjuk a Fészbúkra! 

Oké, álljunk hozzá pozitívan. A világ számos országában meghatározott véralkoholszint alatt megengedett volán mögé ülni, nem rossz dolog tudni hogy hol tartunk éppen, bár abba ne menjünk bele hogy mekkora az az alkoholszint, ami már károsan befolyásolja a vezetési képességeinket. Rendben, kiváltunk egy 1.5€-s eszközt egy 800€-s apparátussal, ja hogy okoscucca már mindenkinek van, bocs, akkor csak 150$, de hát a fejlődésnek megvan az ára. De most komolyan: táblázat? Statisztika? Alkoholista-e vagy? 

Félre a tréfát, íme a kérdés a publikumhoz: milyen FB-s versenyszámokat hirdessünk eme csodás berendezés felhasználásával?

  • Posztolj lehányt Converse cipőt véralkoholszinttel!
  • Posztolj legmagasabb véralkoholszintet valamelyik Anonim Alkoholisták csoportba (a Send gombot neked kell ám megnyomni!) 
  • Posztolj detoxból!
  • Posztold az ájult haver leheletéből mért értéket a fotójával, szigorúan a tudta nélkül!

További ötleteket várunk kommentben. Egs.

[via]


A bejegyzés trackback címe:

https://androlib.blog.hu/api/trackback/id/tr325247762

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ElPadre 2013.04.26. 12:26:28

hát ez oltári nagy baromság.

Google+
süti beállítások módosítása