[Sajtóanyag] Egyedi kezelőfelülettel érkeznek az új Huawei okostelefonok

2013.04.30. 10:11 Yarner

Az Ascend Y210, Y300 és G510 hamarosan elérhető a magyarországi mobilszolgáltatóknál

Budapest, 2013. április 28. - A Huawei, az információs és telekommunikációs technológiák (ICT) egyik vezető globális szolgáltatója a Veletech kiállításon mutatta be három új készülékét, amelyek rövidesen megjelennek a hazai mobilszolgáltatók kínálatában. A belépőszintet és a középkategóriát lefedő készülékek közös jellemzője, hogy elérhető áron kínálnak kiegyensúlyozottan jó teljesítményt és kiemelkedő felhasználói élményt.

"A technológiai evolúció eredményeként megváltoztak a fogyasztók elvárásai az okostelefonokkal szemben: többé nem különlegességnek, hanem a mindennapi élet nélkülözhetetlen kellékének tekintik őket. Manapság már nem szükséges hatalmas összeget fizetni egy jó teljesítményű készülékért, ha racionális alapon választunk. A Huaweinél azon dolgozunk, hogy termékkategóriától függetlenül ésszerű és a fogyasztók számára elfogadható áron kínáljuk a legújabb technológiát" - mondta Fred Wang, a Huawei Technologies Hungary terminal részlegének marketingigazgatója.

A most bevezetett készülékek közül kettőn már a Huawei saját fejlesztésű felhasználói felülete, az Emotion UI található, amely az Android 4.1 Jelly Bean verziójára épül. Az intuitív kezelőfelület kialakítása a használati szokások megfigyelésén alapszik, ezáltal egyszerűbbé teszi a rendszeren belüli navigációt. Lehetővé teszi azt is, hogy a felhasználók saját igényeik szerint rendezzék az alkalmazásokat, a legfontosabbakat pedig a kezdőképernyőn egy widgetbe integráltan érhetik el.

Emotion_UI.jpg

Kiemelkedő képességek

A Huawei Ascend G510 számos átlagon felüli tulajdonsággal büszkélkedhet: kétmagos, 1,2 GHz-es processzorral és 4,5 colos kijelzővel rendelkezik, 4 GB memóriája pedig micro SD kártyával 32 GB-ig bővíthető. Ergonomikus kialakításának köszönhetően kényelmesen elfér egy kézben, hiszen nagyméretű kijelzőjével együtt is mindössze 67 mm széles és 9,9 mm vékony. A készüléken az Andorid 4.1 (Jelly Bean) operációs rendszer és Emotion UI szoftverek futnak, a felvételek készítését pedig az 5 megapixeles hátoldali és a 0,3 megapixeles előlapi kamera biztosítja. A gyorsabb jelfelismerés és az akkumulátorkímélő technológia révén az Ascend G510 készenléti ideje akár 30 százalékkal is hosszabb lehet, mint a hasonló kategóriájú készülékeké. Az Ascend G510 májustól elérhető a Vodafone kínálatában.

Ascend_G510_b.jpg

Multimédiás kisokos

Az Ascend Y300 vérbeli multimédiás eszköz: tucatnyi audio- és videoformátumot támogat és kiváló zenei hangzást nyújt. Ez a készülék szintén Android 4.1 (Jelly Bean) operációs rendszerrel és az új, Emotion kezelőfelülettel érkezik. A telefonban kétmagos, 1 GHz-es Snapdragon S4 processzor, valamint 512 MB RAM és 4 GB ROM memória garantálja, hogy párhuzamosan több alkalmazás is gyorsan és fennakadás nélkül fusson. A multitouch funkciónak köszönhetően pedig akár öt ujjal is irányíthatjuk kedvenc játékainkat a 4 colos IPS érintőképernyőn. Az 5 megapixeles, autofókuszos hátoldali kamerán kívül a készülék előlapi kamerával is rendelkezik, lehetővé téve a videobeszélgetéseket a családtagokkal vagy a barátokkal. A készülék májustól megtalálható a T-Mobile üzleteiben.

Ascend_Y300_b.jpg

Az első okostelefon

A 3,5 colos Huawei Ascend Y210 azok számára készült, akik most ismerkednek az okostelefonok világával. Az Ascend készülékeknél már jól ismert gyors bootolás funkció segítségével a készülék a bekapcsolástól számított 5 másodpercen belül rendelkezésre áll, és használatához az 1 GHz-es processzor és 256 MB RAM memória biztosít zavartalan felhasználói élményt. 1700 mAh kapacitású akkumulátorának és a Huawei akkumulátorkímélő technológiájának köszönhetően a készülék átlagos használat mellett akár három napig is bírja töltés nélkül. A készülék június végétől lesz kapható Magyarországon.

Ascend_Y210.jpg

A Huawei Device-ról

A több mint 140 országban jelen levő Huawei termékeit és szolgáltatásait a világ népességének közel egyharmada használja. A vállalat több mint 20 kutatás-fejlesztési központot működtet világszerte, többek között az Egyesült Államokban, Németországban, Svédországban, Oroszországban, Indiában és Kínában. A Huawei fogyasztói üzletága, az okostelefonokat, mobil szélessávú eszközöket, otthoni készülékeket és felhőalapú megoldásokat fejlesztő Huawei Device 2012-ben több mint 130 millió készüléket értékesített 7,5 milliárd dollár értékben. Az információs és telekommunikációs technológiák területén szerzett több mint 20 éves tapasztalat, kiterjedt nemzetközi hálózat és az üzleti partnerekkel kialakított szoros kapcsolat révén a Huawei Device a legújabb fejlesztéseket kínálja a felhasználók számára.

A fenti anyag egy sajtóanyag, az abban szereplő információknak és azok valóságalapjának nem néztünk utána, az anyagot jóhiszeműségből, az anyag küldőjének kérésére és az olvasók tájékoztatására tettük közzé.


Címkék: hírek huawei

A bejegyzés trackback címe:

https://androlib.blog.hu/api/trackback/id/tr265254000

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Google+
süti beállítások módosítása