Ha péntek, akkor sör! Ha sör, akkor Heineken! Ha Heineken, akkor foci!

Mi köze az Androlibnek a sörhöz? Igen is sok, mivel a 14 cikkíróból 13 a férfi nemet képviseli, az egyetlen leányzó is hamarabb nyúl a söröspohárhoz, mint a likőröshöz. Színben legjobban a Heineken passzol hozzánk és a kis üveges változatát néha úgy érzem, hogy az én kezembe teremtették. Miért írunk erről? Mert végre "nyár" van és péntek és szeretnék Titeket felrázni egy kicsit a hétvégére, kirángatni a kockaságból és megmutatni az élet egy alternatív, mozgékony és bulis oldalát. Itthon az is egyértelmű, hogy ha sörről beszélünk, akkor fociról is beszélünk, a kettő olyan egymás nélkül, mint az Android OS kernel nélkül. A Heinekennél is hamar meglátták az összefüggést és életre hívták "A döntőt" (Road to the Final), ami az UEFA Bajnokok Ligájának döntőihez kapcsolódó hadjárat.

roadtothefinal2.jpeg

Ehhez készült egy reklámfilm is, ami egy igazi szurkolóról szól, aki egy jegyet kap, hogy megnézhesse álmai foci döntőjét. Van viszont egy kis gond: a világ másik végén ragadt, úgyhogy hiába a jegy, ha nem ér oda a döntőre időben, akkor nem fogja látni élőben és személyesen az eseményt. A verseny az idővel elindul, számos akadállyal kerül szembe, amit le kell győznie és a végén...


A végét persze nem írom le, ahhoz, hogy megtudjátok, nézzétek meg a videót :) (és játszatok utána a flipperrel :)) A Heineken mellé egyébként beszállt Clerence Seedorf is a Hollandok büszke csatára, aki nem csak teljesítményéről, de arról is híres, hogy Ő az egyetlen olyan focista, aki 3 klubbal is megnyerte a Bajnokok Ligáját. Seedorf feltehetően nem csak a focit, de a sört is szereti, egy ilyen ziccert pedig feltehetően egyikünk sem hagyna ki :) A Twitterén folyamatosan jelen van a Heineken megmozdulása, úgyhogy ha nyomon szeretnétek követni a személyes tapasztalatait, akkor ideje követni Őt.

roadtothefinal3.jpeg

Ha túlteng bennetek a tettvágy és a tesztoszteron, akkor nem csak Seedorfot lehet követni, hanem a videóban szereplő fiatalembert is, hiszen még nem késő elindulni a Döntőre. Remélhetőleg tudunk majd appokkal is szolgálni Nektek az eseményről és az azt övező hírekről, de annak a posztnak a megszületéséig is gurítsatok le egy jó hideg Heinekent és dőljetek hátra, hiszen péntek van és megérdemlitek :)

A videóhoz tartozó játékot a Heineken oldalán találhatjátok meg.

A posztot a Heinken támogatta.


A bejegyzés trackback címe:

https://androlib.blog.hu/api/trackback/id/tr965263619

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Google+
süti beállítások módosítása