Sajtó: Lehet, hogy nem lesz vezetékes telefon és net az árvíz miatt a T érintett területein

Az árvíz fennakadásokat okozhat egyes vezetékes szolgáltatásokban az érintett területeken

A rendkívüli árvízi helyzet miatt Budapesten a III. és XIII. kerület egyes részein (a Római parton, a Csillaghegy Duna felőli részén, a Nánási úton és környékén, a Hajógyári szigeten és a Margitszigeten), valamint Pest megyében Kismaros, Kisoroszi és Verőce településeken a távközlési berendezések elektromos áramellátásának átmeneti szünetelése miatt a Magyar Telekom digitális kábel TV, IPTV, vezetékes telefon és DSL szolgáltatásában fennakadások várhatók. Az áradás miatt Visegrád, Dunabogdány, Tahitótfalu, Pócsmegyer, Szigetmonostor, Horány és Surány településeken a helyszín megközelítésének nehézségei miatt megnőhet a szolgáltatások hibaelhárítási és létesítési ideje.   

A szolgáltatások átmeneti szünetelése és a hibaelhárítás akadályoztatása előre nem látható és el nem hárítható külső okkal áll összefüggésben (vis major).
A Telekom mobilszolgáltatásainak elérhetőségét és működését az árvíz várhatóan nem befolyásolja a legnagyobb vízállás idején sem.

A vállalat a szolgáltatások további zavartalan működése, illetve a fennakadásokban érintett területeken a mielőbbi újbóli elérhetősége érdekében megteszi a szükséges intézkedéseket, és munkatársai folyamatos készenlétben dolgoznak.

A Telekom lakossági ügyfelei a díjmentes 1412-es ügyfélszolgálati telefonszámon, üzleti ügyfelei pedig a 1435-ös telefonszámon kérhetnek további felvilágosítást és tehetnek bejelentést.

Magyar Telekom, Vállalati kommunikációs igazgatóság


Címkék: para

A bejegyzés trackback címe:

https://androlib.blog.hu/api/trackback/id/tr525345740

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Google+
süti beállítások módosítása