3Dioo - "csináld magad" Oculus Rift

2014.05.05. 14:47 decoati

A múlt hétvégén ismételten megrendezésre került a TechCrunch Disrupt NY Hackathon, ahol a csapatoknak 24 órájuk van létrehozni a saját zseniálisan elmeroggyant termék demóikat, amit később szakértő zsűri minősít.

3dio.jpg

boobs!

A 2012-es győztes Oscar Torres és társa, Candida Hayes 3Dioo néven most egy olyan szettet rakott össze, melynek segítségével 3d képeket/videókat rögzíthetünk, és nézhetünk vissza bandzsítás, színes szemüveg, stb. nélkül. A deszkamodellbe egy Galaxy S4-et lehet belepattintani, és kezdődhet a móka. Ja, egyébként nem csak saját videókat lehet visszanézni, hanem bármilyen osztott képernyős 3d anyagot, amit pl. a youtube-on is tonnaszám találhatunk.

 

 

 A "rögzítő szett" kicsit macerás, de a "lejátszó szett" egy meghekkelt, 10$-os, 3d képnézegetős műanyag játék alkatrészeiből készült, ilyesmiből:

view-master.jpg

state-of-the-art

Nem rossz, mi? Főleg hogy a "tervrajzok" elérhetők itt. Nagydíjat nekik. Az ötlet egész jól legalizálná a 2K kijelzős okostelókat, feltéve ha lennének rá 3D játékok. 

[via Übergizmo, TechCrunch, 3Dioo]


A bejegyzés trackback címe:

https://androlib.blog.hu/api/trackback/id/tr916120008

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Google+
süti beállítások módosítása