TV GO - Gólközelben - Két térfélre szakad az ország

Elindult a foci VB és gyakorlatilag kikerülhetetlen a meccsekkel kapcsolatos információáradat. Ami még inkább poén lenne, ha kikerülhetetlen lenne, az maga a pálya és a  játékosok. Erre sajnos egyik hazánkfiának sem volt lehetősége eddig, de a Telekomnak és a Gólközelben-nek hála mi is beszállhatunk a meccsekbe egy virtuális focipályának a segítségével, melynek gyepét az a város alkotja, ahol éppen tartózkodunk.

Screenshot_2014-06-17-10-19-48.png

Aki jól helyezkedik, Galaxy S5-öt nyerhet

A játék roppant egyszerű: Ha elindult a meccs, indítsd el az app-ot (nem árt, ha a GPS-t is bekapcsolod hozzá). Válaszd ki, hogy szerinted melyik csapat fog nyerni, aztán a megfelelő mennyiségű chips-szel és folyadékkal kezdd meg a szurkolás. Ha a játék közben mégis meggondolnád magad a nyertest illetően, kelj fel, változtass a helyeden mindaddig, míg át nem kerülsz az Általad preferált csapat térfelére az applikációban. Ha jól tippeltél akkor 5 pont a jutalmad. A játék végére a legtöbb pontot szerző játékosok egy Galaxy S5 White-tal lehetnek gazdagabbak (összesen 3 darab kerül kisorsolásra).

 

TVGO_App_match_0615.png

 

Lustáknak és felejtősöknek is

Az app kétség kívül üde színfoltot visz a TV előtti tespedésbe és meccsnézésbe, hiszen ki látott már olyan programot, amiben a mozgásunkkal lehet szavazni? Ha esetleg arra is lusták lennénk, hogy észben tartsuk a meccsek kezdetét, akkor meccsértesítőt is kérhetünk, hogy ne maradjunk le semmiről. A programban regisztrálni kell a pontszámok nyilvántartása miatt, így a regisztrációt megtehetjük email cím, vagy Facebook-os login alapján is. A regisztrációt követően folyamatosan nyomon követhetjük az aktuális Gólközelben ranglistát és izgulhatunk nem csak a kedvenc csapatunk helyezéséért, de a sajátunkéért is. Az igazi poén persze az, ha az ismerőseink ellen is játszhatunk, úgyhogy érdemes meghívni a fociőrült vagy kütyümániás barátainkat is, főleg, hogy egy sikeres meghívás után plusz 1 pont üti a markunk.

 

Screenshot_2014-06-17-10-19-31.png

 

Ha elmentél otthonról

Előfordulhat, hogy nem jött össze az otthoni meccsnézés, de ekkor sem kell csüggedned: az app bárhol és bármikor működik. Egyetlen üröm lehet az örömben, hogy nem látod így a meccset, de emiatt sem kell már aggódnod, hiszen a Telekom TV GO-nak hála bárhol nézheted a közvetítést - élőben. Mert ez csak úgy az igazi. Elő tehát a telefonokkal, irány a megfelelő térfélre, aztán ha megvan a Galaxy S5 és a nyertes csapat, hívjatok! :)

 

További képekért kattints a galériánkra!

 

A Gólközelben app-ot innen tudjátok letölteni:

google_play_icon.png


Címkék: játék alkalmazások

A bejegyzés trackback címe:

https://androlib.blog.hu/api/trackback/id/tr616309413

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Darkcomet 2014.06.19. 06:23:03

Most akkor ez mi akar lenni? Így a leírás alapján egy teljesen fölösleges és elmebeteg alkalmazásnak tűnik számomra, azt a pozitív oldalát leszámítva, hogy telefont lehet vele nyerni.

][-][alo 2014.06.20. 13:14:57

Egy egyszerűsített Ingress :)
felfoghatod így is.

szcsongor 2014.06.22. 01:04:00

Köszönjük a fizetett hirdetést, én csak annyit tennék hozzá, hogy elég gáz ha egy app rootolt készüléken "minőségbiztosítási okokból" nem hajlandó futni, mint pl ez a TV GO. Tv nézéshez akkor inkább a MindigTV.

2014.06.29. 19:33:47

@szcsongor: Kőkemény tartalomszolgáltatói szerződések = DRM.

Google+
süti beállítások módosítása