[Cukiság rovat] Etettél már kéthetes bébileopárdot?

2014.07.18. 12:06 Yarner

A hardcore androidosok és tech-fetisiszták most forduljanak el kicsit, szemérmetlen klikkfogó poszt következik. A Google Glass, mint azt tudjátok, egészen a közelmúltig kizárólag egy zártkörű "felfedezői" program részeként volt elérhető, ennek pedig az volt a célja, hogy ne csak a szilícium völgyi techbubusok, hanem az élet mindenféle területein tevékenykedő népek is kipróbálhassák, hozzá tud-e tenni valamit a munkájukhoz, mindennapjaikhoz a készülék. A program része, hogy az időnként ebben a témában készülő videókat #throughglass (Glass-on keresztül) cimkével közzéteszik az interneten, főleg a Glass Google+ lapján. Most is érkezett egy ilyen videó, ami magasan kiütötte a heti cukiság-o-méterünket: a houstoni állatkert alkalmazottai vették föl két 14 napos hópárduc reggelijét. 

glassleo.png

A teljes videó a hajtás után jön, inzulint előkészíteni.

Hogy egy kicsit a technikai részletekről is beszéljünk, a videó persze kicsit csal, mert kézikamerás felvételeket is bevágtak a Glass-szal készültek közé. Annyit láthatunk, hogy elég jó képet csinál a csodaszemüveg, de előfordulnak fókuszproblémák, és a másik kamera képe alapvetően mégiscsak szebb. Mindenestre köszönjük a videót a houstoniaknak!

Ja, és ha a cukiság miatt tévedtél ide, de érdekel az Android világa, lájkolj minket a Facebookon vagy a Google Pluson! :-D


Címkék: hírek cuki glass

A bejegyzés trackback címe:

https://androlib.blog.hu/api/trackback/id/tr536520095

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

meglivorn 2014.07.18. 13:04:45

Kis virslik :)
De azért a karmok már ott vannak rendesen :3

Darkcomet 2014.07.19. 09:11:55

Inzulint minek előkészíteni?

InTheGajd 2014.07.19. 14:41:47

Ez a cukiság, ha felnő ugyan úgy gondolkodás nélkül képes lesz megölni a gondozóját, ha feltámad benne az ösztön.

"hozzá tud-e tenni valamit a munkájukhoz, mindennapjaikhoz a készülék." - Itt nem tudom mit tud hozzátenni a munkához (gy.k. semmit), az hogy egy szemüveg szerűségbe épített kamerával veszi fel vagy egy kézivel.

Google+
süti beállítások módosítása