Gyorshír - az Amazonon megint osztogatják az appokat

2014.09.25. 12:38 Yarner

Nem, nem fosztogatják, az egy másik vicc. Megint akciózik az Amazon Appstore, most éppen 27 (pontosabban csak 26, mert a Heroes of Steel RPG nem elérhető Európában - irigy kutyák) fizetős alkalmazást kaphatunk meg ingyen, ez amúgy összesen 135 dollárnyi kód. A csomagban olyan gyöngyszemeket találunk, mint a számítógépes játékok egyik örökös óriása, az Another World, és egy másik klasszikus, a Sonic the Hedgehog 4 ep. 2, de ott a kiváló Riptide GP2, a nemjátékok között pedig az Office Suit Pro 7, a Swype Keyboard, a Merriam-Webster angol szótár (ez papíron magában lenne 130 dollár) és más gyöngyszemek.

amazonfree.png

 

Itt érhető el a gyűjtemény.

Pro tip: ha a böngészőből veszitek meg az appokat, azok a "felhő tárhelybe" (puccos név a megvett appok listájára) kerülnek, onnan egyenként lehet a kívánt appokat az Amazon App Store alkalmazáson keresztül telepítgetni (My Apps - Cloud), nem kell mindent rögtön le is tölteni a készüléketekre.

Jó harácsolást!


Címkék: hírek játék amazon app amazon appstore

A bejegyzés trackback címe:

https://androlib.blog.hu/api/trackback/id/tr876730345

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pihentagy 2014.09.29. 11:10:29

Ó, ez csak 1 napos csoda volt :(

Google+
süti beállítások módosítása