Android fejlesztői képzés indul az alapoktól kezdve

Szeptember végén folytatódik a HWSW és az IT Factory közös App! képzéssorozata, ezúttal az androidos mobilalkalmazás-fejlesztésre fókuszálva. A hallgatók az alapoktól kezdik a tanulást, és a hamarosan megjelenő Android L verzió újdonságaival is megismerkedhetnek majd.

Az Android L verzió érkezése jó apropót szolgáltat az Android nyelv elsajátítására. A HWSW és az IT Factory közös szervezésében futó képzéssorozat következő része kifejezetten a kezdőknek szól, de a haladók, vagy a platformot váltók számára is jó kiindulási alap lehet. A 2014. szeptember 30-án induló 14 alkalmas képzés 40 órányi tananyagot kínál, az órákat pedig ezúttal is Ekler Péter, a Budapesti Műszaki Egyetem (BME-AUT) adjunktusa tartja, aki gyakorlott Android-fejlesztő és -oktató, sokadik éve foglalkozik mélyrehatóan mobil operációs rendszerek programozásával.

android_hwsw.jpg

A képzés gerincanyagát vendégoktatók is színesítik, előadnak a Disctinction, az EPAM, a Prezi, a TestJockey és a Ustream szakemberei, akik a céges környezetben történő app-fejlesztés tapasztalatait osztják meg, valamint a nagy appok készítése során hozott döntéseikről, azok tanulságairól beszélnek majd.

A képzés formája webközvetítés, vagyis az előadásokat az interneten keresztül, az ország bármely pontjáról lehet követni, ugyanígy azok vissza is nézhetők kötetlenül. Az élő közvetítésnél a jelentkezők a chaten keresztül kommunikálhatnak az előadóval, itt tehetnek fel neki kérdéseket is. Mindemellett tantermi helyek is vannak Budapesten, a szabad helyek száma viszont erősen korlátozott.

A szervezők a tanfolyamot azoknak ajánlják, akik érdeklődnek az Android, mint fejlesztői platform iránt, és szeretnének a rendszeren futó komplex alkalmazásokat írni. A tanfolyam hangsúlyt fektet a rendszer változatos képességeinek kiaknázására, a hardvereszközöktől az online szolgáltatásokig. A képzés ajánlott más platformon már tapasztalatot szerzett, Androiddal ismerkedő fejlesztőknek is, de a fejlesztéshez közelebb kerülni akaró középvezetők, projektmenedzserek, termékfelelősök is rengeteget tanulhatnak belőle. A képzés részletes tematikája a hivatalos weblapon található, és itt lehet regisztrálni is.

A tanfolyam sikeres elvégzéséhez szükség van a Java alapszintű ismeretére is, ennek érdekében a képzés előtt ingyenes Java-alapozó miniképzés indult, melynek videóanyaga utólagosan is visszanézhető. A 2 órás videóanyag biztosítja a szükséges és elégséges tudást az Android-fejlesztői képzés elkezdéséhez.

 Az App! képzéssorozat az elmúlt két évben nagyon nagy sikerrel futott, közel 500 szakember szerzett piacképes mobil-fejlesztői tudást.


Címkék: képzés

A bejegyzés trackback címe:

https://androlib.blog.hu/api/trackback/id/tr86734583

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hunn3r 2014.09.29. 12:21:41

Eclair Péter? Nem elavult ez egy kicsit? :)

Google+
süti beállítások módosítása