Végre megjött az Androidos gitár torzító - de sosem lesz a Tiéd!

Vagyis végre itt lenne, ha a Samsung szokása szerint nem gecizne a userekkel és tenné elérhetővé kizárólag a Note 4 és Note Edge tulajdonosainak számára. A PC és iPhone tulajok által már jól ismert Amplitube kerül immár Androidos portolásra a Camcung "mérnökeinek" "segítségével" - ezzel jól kizárva az örömködésből az Androidos felhasználók legalább 99%-át.

maxresdefault.jpg

Az Android rendszerében rejlő vaskos latency-k miatt nem volt egyelőre lehetőség hasonló szoftverek megalkotására, bár a Google ha minden igaz a Lollypop-ban leküzdötte a problémát (ami a Samsungnak hála szintén nem lesz soha elérhető a Note 2-őmre), ettől függetlenül a magukat lassan Steve Jobs-nak képzelő koreaiak is elkezdtek a saját megoldásukon dolgozni. A sztori persze nem ennyire egyszerű (és olcsó), hiszen a Note 4 mellé nem elég megvenni a 20 dolcsis Amplitube-ot (ami egyelőre - nem fogjátok elhinni - csak a Samsung App Store-ból elérhető [ingyenes verziója is van egyébként, nesze semmi, fogd meg jól alapon]), hanem venni kell hozzá egy 40 dolláros iRig HD-A adaptert, amivel a gitár a telefonra köthető.

A régóta várt csodáról itt egy teljesen semmitmondó videó, amiből minden kiderül, kivéve az, hogy hogy szól a cucc (innen üzenném, hogy máskor tessék már zenészekre bízni az ilyen videókat és  ne sales-esekre, köszi!):

 

Mint a cikkből is láthatjátok rendkívül dühös vagyok. Minden este vár rám otthon 1 Samick Cobra, 1 Samick SA, 1 Squier Bullet Strat, 1 Soundstation SLP 200 és egy éppen renoválás alatt álló Dimavery Stratocaster és bár a Guitar Rig 5 nagyon jó barátom és az Amplitube-ot kifejezetten utálom, azért jó lett volna kipróbálni mindenféle varázslás és Samsung genyózás nélkül, hogy milyen is mobillal torzítani. Sajnos ez nem fog menni, marad a PC és a hardver-es megoldások. Ilyen az, amikor jó dolgok kerülnek igazi kapitalista parasztok kezébe.

Jah, amúgy eldöntöttem: a Note 2-őmet nem Note 4-re fogom cserélni, jobb az efféle népektől távol maradni.


Címkék: gitár para alkalmazások

A bejegyzés trackback címe:

https://androlib.blog.hu/api/trackback/id/tr986886837

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

☉ ☾ 2014.11.11. 19:26:29

Ez csak játék, ne vedd komolyan.
Vagy kell egy Roland VG-99, ami nagyon jó, talán egy FX, de a legjobb az analóg cucc. A többi csak játék.

Google+
süti beállítások módosítása