Nagy téli kincskereső játék - 2. forduló

2014.12.09. 10:22 Yarner

Eljött az idő a második fordulóra is, vágjunk is bele! 

Első napirendi pont: az előző forduló nyertese, nem más, mint:

Stipta Kálmán!

Gratulálunk, azonnal felvesszük veled a kapcsolatot!

A második fordulóban megboldogult egyetemista korom egyik kedvenc zenei albumának a címét kell megtalálni (eredetileg egy dalt akartam, de arra nem engedett közvetlenül linkelni a Play). A megfejtés tehát az album címe lesz, nem az előadóé!

A nyeremény most is egy 5000 ft-os eMAG utalvány lesz, de aki ezt kevesellné bátran gyúrjon a szombaton induló harmadik fordulónkra, amikor is egy 40 000 Ft értékű eMAG utalvány találhat gazdára - még éppen az ünnepek előtt.

emag logo.png

És a rejtvény:

emag_jatek_2.png

A szabályok ugyanazok, mint a múlt héten, de az egyszerűség kedvéért idemásolom őket:

A rejtvény két képből áll, a feladat megkeresni a hozzájuk tartozó cikket az Androlib archívumában. (Legfeljebb fél évre megyünk vissza, csak hogy ne kopjon el a gombnyomogató ujjatok).

Ha megtaláltátok a megfelelő cikkeket, következik a trükkös rész, ugyanis meg kell fogni a két cikk címének első négy-négy betűjét, és beilleszteni egy http://tinyurl.com/ kezdetű webcímbe (ékezet, szóköz nélkül), kötőjellel elválasztva.(Ne hagyjátok ki a kötőjelet, úgy nem működik!)

A megfejtés, amit be kell írni az alábbi formába a link mögött található alkalmazás címe lesz.

A játék három fordulóból áll majd, a harmadik forduló végén a három megfejtés (egy alkalmazás, egy dal album és egy film címe) együtt adja majd ki a kulcsot, amivel elérhető lesz a főnyeremény.

(Egy példa, hogy könnyebben érthető legyen a tennivaló:

1. Cikk: "Nagy téli kincskereső játék - 1. forduló"  ---> "nagy"

2. Cikk: "Áss Forrest, áss! - Miner Man" ---> "assf"

tehát a megoldás: http://tinyurl.com/nagy-assf

Világos? A kollégák kicsit aggódtak, hogy túl magas lesz ez Nektek, de én bízom az Android hatalmában, nem járnak ide hülyegyerekek :-)  )

Tehát akkor rejtvényre fel, és gyúrjatok a harmadik körre!


Címkék: játék nyereményjáték emag

A bejegyzés trackback címe:

https://androlib.blog.hu/api/trackback/id/tr616969307

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

óðinn 2014.12.09. 11:30:02

Pár kérdés merült fel bennem a játékkal kapcsolatban.
Aki megnyeri az egyik fordulót, az még indulhat a főnyereményért? Az ötezres utalvány esetében érthető lenne, a negyvenezres fordulónál viszont már nem.
A főnyereményért el is kell küldeni mindhárom forduló megoldásait, vagy elég, ha megfejtem őket, és a végén a három adattal kell csinálnom valamit?
Köszi.

Yarner · http://androlib.blog.hu 2014.12.09. 12:18:42

@odinn: Nem muszáj indulni az első fordulókban, de a végső megoldás ugyanúgy egy URL lesz, ami a korábbi megfejtésekből és a harmadik forduló rejtvényének megfejtéséből áll össze (duplacsavar), úgyhogy a rejtvényfejtést nem ússza meg senki :-)

Nem diszkvalifikáljuk a korábbi nyerteseket, lottót is vehet, aki már megnyerte az ötöst... Ilyen részvételi számok mellett nem rontja érdemben az esélyeket, hogy eggyel több vagy kevesebb a versenyző.

óðinn 2014.12.09. 12:51:11

@Yarner: Köszi az információkat. Nem akarom megúszni a rejtvényfejtést (sőt), csak nem akartam lemaradni az esetleges főnyereményről. :-)

Google+
süti beállítások módosítása