Nagy téli kincskereső játék - 3. forduló, cél a főnyeremény!

2014.12.13. 22:35 Yarner

Végre itt van, amire két hete vártok, kezdődhet a kincsvadászat a valódi fődíjért!

Elsőnek az eheti nyertesünk, aki megkaphatja az 5000 Ft-os utalványt:

Hegedűs Péter!

Gratulálunk, azonnal felvesszük veled a kapcsolatot!

A főnyeremény, mint azt már korábban belengettük, egy 40 000 ft értékű eMAG utalvány - még éppen jól jöhet az ünnepek előtt.

emag logo.png

És a rejtvény:

A szabályok ugyanazok, mint az elmúlt két héten, de az egyszerűség kedvéért idemásolom őket:

A rejtvény két képből áll, a feladat megkeresni a hozzájuk tartozó cikket az Androlib archívumában. (Legfeljebb fél évre megyünk vissza, csak hogy ne kopjon el a gombnyomogató ujjatok).

Ha megtaláltátok a megfelelő cikkeket, következik a trükkös rész, ugyanis meg kell fogni a két cikk címének első négy-négy betűjét, és beilleszteni egy http://tinyurl.com/ kezdetű webcímbe (ékezet, szóköz nélkül), kötőjellel elválasztva.(Ne hagyjátok ki a kötőjelet, úgy nem működik!)

A megfejtés, amit be kell írni az alábbi formába a link mögött található alkalmazás címe lesz.

A játék három fordulóból áll majd, a harmadik forduló végén a három megfejtés (egy alkalmazás, egy dal album és egy film címe) együtt adja majd ki a kulcsot, amivel elérhető lesz a főnyeremény.

(Egy példa, hogy könnyebben érthető legyen a tennivaló:

1. Cikk: "Nagy téli kincskereső játék - 1. forduló"  ---> "nagy"

2. Cikk: "Áss Forrest, áss! - Miner Man" ---> "assf"

tehát a megoldás: http://tinyurl.com/nagy-assf

Világos? A kollégák kicsit aggódtak, hogy túl magas lesz ez Nektek, de én bízom az Android hatalmában, nem járnak ide hülyegyerekek :-)  )

Szóval, ahogy fent is említettem, a harmadik viszont forduló egyben bossfight is, tehát dupla feladatot kaptok. Először is egy szokásos képrejtvényt kell megfejtenetek, ennek a megoldása egy film magyar nyelvű címe lesz. Tessék, lehet kezdeni a böngészést:

emag_jatek_3.JPG

Itt azonban nem áll meg a móka, ugyanis az a megfejtés, amit a lenti mezőbe be kell írnotok, nem ez lesz: a végső megfejtéshez a kulcs egy újabb URL lesz, ebbe most három négybetűs elem kerül, az összes forduló megfejtéseinek első négy-négy betűje, valahogy így:

http://tinyurl.com/(1. forduló) - (2. forduló) - (3. forduló)

A megfejtés a játék támogatójának ajánlata lesz (lehet álmodozni kicsit, mit kezdetek majd a nyereménnyel), konkrétan a lap tetején fehérrel kiírt üzenetet kell beírni.

Csatára fel, várjuk a megfejtéseket!


Címkék: nyereményjáték emag

A bejegyzés trackback címe:

https://androlib.blog.hu/api/trackback/id/tr186746607

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Supreme* 2014.12.14. 11:01:54

Jöhet a nyeremény ;)

Google+
süti beállítások módosítása