20m - Az új magyar közösségi platform

Közösségi platform? Igen! Társkereső? Igen! Üzenetküldő? Igen! Mindez lokáció alapon, amivel a közeledben lévő legjobb helyeket és az ott lévő barátaidat és ismerkedni vágyókat is megtalálod? Naná! Ez mind a 20m, amiről többet is megtudhatsz, ha tovább olvasod a cikkünket.

A 20M egy nemrég indult, magyar fejlesztésű társkereső, ami ötvözi a már jól ismert társkeresők legjobb funkcióit, miközben rájuk is ver egy lapáttal a speciálisan kialakított keresőmegoldásával. Akiknek nem ismert ez a világ, jöjjön egy talpaló: A 20M szupergyors regisztrációja után (amit a Facebook profilunk összekapcsolásával tudunk elvégezni), megjelennek a közelben lévő fiúk, vagy lányok (attól függően, hogy a profiladatoknál hogyan állítottuk be a nemre szűrést). Ha valakit szimpatikusnak találunk, akkor a mosolygó jellel, vagy a középen található instant like-kal fejezhetjük ki a hirtelen égbe szökkent pulzusunkat és érzelmeinket. Ha a kémia már a képnél sem működik, akkor a szomorú jellel konstatálhatjuk és kérhetjük a "következőt".

screenshot_20190905-214553.jpg

A kölcsönösen kifejezett szimpátia után máris elkezdhetünk beszélgetni a kiszemelttel, hogy idővel túllépve a kibertéren akár egy személyes találkozó során is megismerhessük a másikat. Az ilyen applikációknak persze akkor van értelme, ha minél többen használják őket, úgyhogy ha kezdetben nem is találunk megfelelő partnert, akkor is érdemes aktív felhasználónak maradni, hiszen egyre többen lesznek a 20m kötelékében.

screenshot_20190905-214804.jpg
Pláne, hogy a 20m igazi erőssége a lokáció alapú keresés. Az átlag társkeresők ugyanis GPS alapon működnek és akkor is behúzzák a "találkozott" emberek közé a delikvenst, ha 2-3 km-re közelítettük meg őket, a 20m viszont (ahogy a neve is mondja) 20 méter pontossággal határozza meg az ismerkedni vágyók helyét. Ezeket ráadásul különböző helyszínekhez is társítja, így egy frekventált utcán állva könnyedén eldönthetjük, hogy melyik szórakozóhelyre vessük be magunkat és ott kiket érdemes meghívni kapásból egy italra. A haverok megtalálására is tökéletes megoldás, akikkel chatelni is tudunk az appon keresztül, így joggal nevezhetjük a 20m-et a társkereső funkción felül egy lokációs alapokkal is bíró, újdonsült közösségi felületnek.

screenshot_20190905-214817.jpg

Noha az app most érte el az 1.0-ás változatot, mégis többet nyújt annál, mint egy kevés funkcióval ellátott, a befektetőket magához édesgetni próbáló startup: teljes igényeket fed le, a többi appon túlmutató funkcionalitással, amit ha elegen használnak, akkor idővel akár az új Whatsapp is lehet. A magányos Android felhasználók mellett az iPhone userek is elkezdhetik rajta az ismerkedést, és a friss és üde kiadásnak köszönhetően mindezt még jó darabig ingyen. A fejlesztők elsődleges célja ugyanis, hogy minél több felhasználó lakja be a 20m szervereit, hogy aztán önfeledt találkozások és örök szerelmek indulhassanak útnak, mert az olyan jó. Ezért is javasoljuk, hogy telepítsétek fel, használjátok, és adjátok tovább a hírét, mert ahhoz, hogy ebből egy tök jó dolog legyen, Ti is kelletek! :) Irány letölteni!


Címkék: teszt társkereső alkalmazások

A bejegyzés trackback címe:

https://androlib.blog.hu/api/trackback/id/tr6114969798

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Google+
süti beállítások módosítása