Vissza a múltba - Gensoid

/me a tenyerét dörzsöli. Tegnap akadtam rá eme remek kis programra, ami nem tesz mást, csak gyermekkorunk játékgépét, a Sega MegaDrive-ot emulálja és nem is rosszul! A telepítése egyszerű, alapból felismeri a hozzá tartozó fájlokat (.bin) és ha egy fájlkezelőből rámutatunk máris elindul a régi kedvenc MegaDrive-os programunk. A program nem foglal sokat, a romok idővel annál inkább (Mortal Kombat 1 - 2 mega, Mortal Kombat 2 - 3 mega), úgyhogy ha elkezdjük a letűnt korok csodáinak begyűjtését ideje elindulnunk egy 8 gigás microSD-ért.

Sajnos csak olyan készülékekre érdemes felrakni, aminek saját QUERTY billentyűzete van, mert a csak simán érintőképernyős készülékeken néma gyerekként viselkedik és csak a menüje érhető el :( Én is így jártam a Liquid-emmel, remélem a QUERTY-seknek azért be fog jönni :)

Itt le is töltheted a Free változatot (nincs benne save / load game)

Romokat pedig itt találsz hozzá (a progi Androidon is alapból ide navigál): http://www.romfind.com

 

Csapkodásra fel!

 

 


Címkék: játék emulátor alkalmazások

A bejegyzés trackback címe:

https://androlib.blog.hu/api/trackback/id/tr431783530

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Google+
süti beállítások módosítása