Százezerért hazavihető az első Androidos tablet!

Az Expansys megkezdte a nálunk leginkább 3G modemjeiről ismert Huawei cég tabletjének forgalmazását az Egyesült Királyságban. Az S7 típusjelzésű készülék a tavaszi Computex kiállításon bukkant fel, specifikációi és a működését bemutató videók alapján rendkívül ígéretes darabnak tűnik, ehhez képest meglepően olcsó. 

Snapdragon processzor, 7'' WVGA képernyő, Android 2.1 operációs rendszer (2.2 Froyo-ra történő frissítési lehetőségről egyelőre nincs hír), WiFi, 3G, két USB és egy HDMI csatlakozó, 720p videolejátszási képesség, telefon funkció... Mindez megfejelve egy igen barátságos árral: mindössze 300 angol fontért (~100.000 Forint) 10 napon belül kézhez kaphatják a szerencsés britek. Reméljük, hamarosan hozzánk is eljut egy nyomkodható példány :) UPDATE: Kis utánajárással kiderítettem, hogy az Expansys-nek van hazai képviselete is, tőlük egész pontosan 391,62 Euroért (~112.000 Forint) lehet beszerezni a készüléket (az ár tartalmazza az ÁFÁ-t és a Magyarországra történő kiszállítást DHL futárszolgálattal!)

 

Tessék szépen venni egyet, utána megosztani velünk a tapasztalatokat :)


Címkék: tablet huawei s7

A bejegyzés trackback címe:

https://androlib.blog.hu/api/trackback/id/tr142111269

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

en-gé · http://aapp.blog.hu 2010.06.26. 22:53:57

Mi az hogy "első Androidos tablet"?

Az Eken m001 már elérhető egy-két hónapja, ráadásul csak $100 (kb. 23ezer).

Gery.Greyhound · http://greyhound.blog.hu 2010.06.29. 09:26:02

@[engé]: Kicsit Tesco Gazdaságosnak tűnik nekem az a tablet... Bár kétségkívül felcsigázott, ennyiért lehet hogy én is vennék egyet :) Meg nem tudom, hogy ezt hivatalosan meg lehet-e már vásárolni Magyarországon bármilyen módon.

Google+
süti beállítások módosítása