HTC Desire már a Vodafone kínálatában is

Valamiért nem igazán akarják kényeztetni a hazai mobilszolgáltatók Android alapú készülékekkel a vásárlókat: ha meg is jelenik egy készülék valamely szolgáltató kínálatában, az többnyire irreálisan magas áron történik - legtöbbször érdemesebb kártyafüggetlenül megvásárolni a telefont egy szaküzletben.

Különösen igaz ez a Telenorra, akik valami igazán elcseszett árkézési stratégiát alkalmaznak az androidos csúcskészülékek esetén: a kártyafüggetlenül már 120.000 Ft alatt megvásárolható HTC Desire náluk előfizetéssel 120.000 Ft-ba kerül (részletfizetéssel 142.000 Ft-ot gombolnak le a vásárlóról 18 hónap leforgása alatt), feltöltőkártyás csomagban pedig valami igazán érthetetlen módon 190.000 azaz százkilencvenezer(!) forintot kérnek el érte. Vajon 70.000 Ft a SIM kártya ára???

 

 

Valamivel emberibb, de a kívánatosnál még mindig messze álló árakat alkalmaz a Vodafone, aki tegnap óta forgalmazza a Desire-t. Náluk feltöltőkártyás csomagban 110.000 Forint befizetése után vihető, előfizetéssel pedig 90-100.000 között mozog a HTC jelenlegi zászlóshajója (szubjektív vélemény két hónap Desire-birtoklás után: simán megér ennyit a telefon, csak a kártyafüggetlen készülékár tükrében irreálisak ezek az árak. Én még 130.000 Ft-ért vettem a Desire-t áprilisban, kártyafüggetlenül, és így utólag ezen az áron is kiválónak tartom az ár/érték arányt. 110-ért ma gondolkodás nélkül megvenném meglévő vodás előfizetésem mellé a feltöltőkártyás csomagban érkező Desire-t)


Címkék: szolgáltatók htc desire

A bejegyzés trackback címe:

https://androlib.blog.hu/api/trackback/id/tr632117886

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tomi from Space · http://bodybuilding.blog.hu 2010.06.30. 12:42:54

"110-ért ma gondolkodás nélkül megvenném meglévő vodás előfizetésem mellé a feltöltőkártyás csomagban érkező Desire-t"

Aztán próbálhatnád levakarni róla a Csodafone logót :) Ezt utálom a T-ben meg a Vodában, hogy az ember súlyos pénzekért vesz egy telefont, amire ez a két cég mint egy diktátor rárondít, önkényesen fellogózza és még képes így is rohadt drágán adni, hogy közben undorító módon marketingel vele.

Gery.Greyhound · http://greyhound.blog.hu 2010.07.01. 14:13:54

@Tomi from Space: Na igen... A Voda még gusztustalanabbul nyomja ezt, az alsó- és középkategóriás telefonjaikra ráerőltetett egyenpiros menütől okádni tudnék, kíváncsi vagyok a HTC Sense felületbe sikerült-e hasonlóan belebarmolni :)

SilentSound · http://autozz.blog.hu 2010.07.07. 12:46:48

Az androidos telefonok, iPhone-ok nagy adatforgalmat generálnak, nem éri meg a szolgáltatónak, hogy sms helyett jóval olcsóbban inkább chateljenek az emberek msn-en, facebookon, vagy bárhol, telefonhívás helyett skype-on beszéljenek, ezért csak piaci kényszerből forgalmazzák még nálunk az ilyen tényleg okos telefonokat.

A telefon szoftverét meg le lehet cserélni könnyedén nem szolgáltatósra, akit az zavar. A telefonról festést kapargatni már macerásabb, de pl a spicát nem festették össze. :)

Google+
süti beállítások módosítása