Közérdekű - A Sziget környékének térképe

 

Kattints a képre a nagyításhoz / click to enlarge it!

Jó szórakozást a Szigethez :) / Have fun on Sziget! :)

 

 

 


A bejegyzés trackback címe:

https://androlib.blog.hu/api/trackback/id/tr972194500

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Konrad · http://onlinemarketing.blog.hu 2010.08.03. 12:50:58

Azért azt nem árt tudni, hogy az Auchan és a Baumax parkolóit le szokták zárni, illetve fizetőssé teszik. Ha pedig Kaszásdűlőn valaki feláll a fűre, az éjszaka külön programként várhatja a közterületeseket, hogy levegyék a bilincset. Mondjuk "rendesek", nem mennek messzire, ott szoktak körözni.
A K híd körül az utcákat lezárják, csak a lakók mehetnek be, parkolni ott se lehet.
Ha valaki mindenáron kocsival akar menni, de nem akar szívni, az rakja le valahol HÉV mellett, de jó pár megállóval messzebb, jobban jár. Vagy próbáljon meg beállni Kaszásra parkolóba, de akkor sokat kell gyalogolni.

Tomi from Space · http://bodybuilding.blog.hu 2010.08.03. 12:57:36

@Konrad: Igen, jogos a felvetés, updatelem a térképet :)

Konrad · http://onlinemarketing.blog.hu 2010.08.05. 17:06:43

@Tomi from Space: akkor még pár javaslat:

Nem Köles utca az a megálló, hanem Kaszásdülő. Aztán Kaszáson van egy Lidl és egy Aldi, valamint egy Penny és egy Spar. Ezek közül csak a Spar van berajzolva. Az Auchan alatti nagy szürke placc egy raktár- és irodakomplexum, ott is szokott lenni fizetős parkolás. Ugyanakkor Kaszáson a HÉV melletti résznél nincs kifejezett parkoló, csak a szokásos, mint az egész lakótelepen: az utca. Igaz, van kb. 10 autóra elég direkt parkoló, de azt kár is feltüntetni.
Az Auchan és a K híd közti szakaszt le szokták zárni a Sziget alatt.
Mag a térkép alap egyébként elég régi, azóta lett néhány kisebb változás, bár nem jelentősek.

Tomi from Space · http://bodybuilding.blog.hu 2010.08.05. 17:09:57

@Konrad: A térképet google mapről szedtem aznap amikor csináltam ezt a térképet. Ha gondolod egészítsd ki és küld át, aztán kiteszem, nekem most erre sajna nincs időm :S

Google+
süti beállítások módosítása