Hétfői kellemes pletyka - Galaxy Tab ár

A Galaxy Tab már a Napnál jár, és hamarosan becsapódik, emiatt már sokan dörzsölik a tenyerüket. Ami igazán bíztató, hogy a nem rég szárnyra kapott pletyka szerint az USA-ban nem fog többe kerülni, mint 200-400 USD (szolgáltatótól függően). Ha jól spekulálok és próbálom a PDA körkép alapján itélni a helyzetet, akkor itthon is elérhető lesz a mutyisabb boltokban 100.000 forint környékén. Ha nem, akkor sem kell csüggedni, mert marad az Ebay-es rendelés, ahol továbbra is jutányos áron lehet majd hozzájutni. Annyiból is érdekes ez a hír, mert a kínai gyártók is ezerrel alkotnak tablet fronton és a 30-40 ezer forintos készülékeik mellett talán a márkásak is elérhető alternatívát fognak nyújtani, igaz, hogy egy kicsit többet kell majd rájuk gyűjteni. Az Ebay-en egyébként már lehet Galaxy tabot venni potom 232 ezer forintért (plusz 30 fontnyi posta), ami valljuk be, elég horribilis ár (én ennyiből inkább egy korrekt desktopot vagy notebookot vennék...), de amint elindul a Galaxy értékesítése ez az ár jócskán lentebb fog menni. Érdekes dolog még, hogy a Magyarországon árusított Archos tabletek lekerültek a boltok polcairól az egyik legnagyobb eladónál, feltehetően azért, mert nem kellettek a kutyának se. Így jár, aki hiányzik branding óráról.


Címkék: samsung pletyi tablet galaxy

A bejegyzés trackback címe:

https://androlib.blog.hu/api/trackback/id/tr532274912

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nakhchivan 2010.09.06. 13:20:45

Azaz előfizetéssel kicsit a Galaxy S fölött van, így pedig a 200-at közelíti majd a hazai szolgáltatófüggetlen ára.

Tomi from Space · http://bodybuilding.blog.hu 2010.09.06. 13:23:07

@Nakhchivan: Igen, de mint tudjuk itthon senki nem vesz szolgáltatótól ilyesmit :)

Nakhchivan 2010.09.06. 13:42:26

A "will cost slightly more than the Galaxy S smartphone" mondatból és a Galaxy S 140 eFt-os árából következtetek, hogy a tippelt árad csak álom.

Tomi from Space · http://bodybuilding.blog.hu 2010.09.06. 13:50:30

@Nakhchivan: Biztos vagyok benne, hogy az, de ha megnézed a szavazások eredményét, jól látszik, hogy ha ilyen áron fogják adni a márkás tabokat, az emberek elenyésző része fog csak ilyet venni.

Google+
süti beállítások módosítása