Invitel InnoApps Díj 2010 - Androidos fejlesztőknek is :)

A hóeséssel egyetemben beindult itthon a mobilfejlesztéses élet is. Pár nappal ezelőtt írtam egy Mobil Development konferenciáról és most örömmel jelenthetem be, hogy az Invitel is mozgásra hívja a mobilfejlesztők agytekervényeit egy pályázat keretében. A pályázati kiírást itt olvashatjátok és az alatta lévő linkeken jelentkezhettek is rá. :)

A pályázat rövid kiírása, bővebb infó a lenti linken:

Az Invitel Zrt. pályázatot hirdet egyetemistáknak és főiskolásoknak. Szeretnénk teret adni, hogy megmutathassátok a tehetségeteket és természetesen a legjobbakat díjazzuk is.

Azokat a fiatalokat keressük, akik saját applikációt/alkalmazást fejlesztettek bármilyen témában.

Például nevezhetsz: Android, iPhone alkalmazásokkal, játékokkal; PC, Apple Macintosh szoftver, applikáció, vagy webes fejlesztéssel, Facebook alkalmazásokkal.

Gyere és pályázz, hogy megnyerd a fődíjat, kategóriánként 200.000 forintot és 1 éves Net&Go előfizetést.

Indulhatsz minden olyan innovatív fejlesztéssel, amely akár üzlethez, munkához, tanuláshoz, akár a szórakozáshoz köthető. A lényeg: kizárólag megvalósított, működő alkalmazásokkal, szoftverekkel, webes fejlesztésekkel jelentkezhetsz, tervekkel nem!

Két kategóriában pályázhatsz:

I. Szórakozz! - minden olyan alkalmazás, amely a szórakoztatással, szórakozással függhet össze, megvalósítás formájától, annak hasznosságától függetlenül.

II. Ne szórakozz!  - minden olyan alkalmazás, ami tanulással, munkával, tájékozódással, információs összeköttetéssel, bármilyen hasznosnak ítélt dologgal kapcsolatos, megvalósítási formájától függetlenül.

A pályázat időtartama: 2010. december 1. - 2011. január 31.

Pályázati űrlap kitöltéséhez katt ide
Pályázati leírás elolvasásához katt ide

A jelentkezőknek sok sikert kívánunk, az eredményeitekről és az elkészült app-jaitokról pedig várjuk a beszámolókat :)


Címkék: pályázat

A bejegyzés trackback címe:

https://androlib.blog.hu/api/trackback/id/tr252489999

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

InvitelGuide · http://www.invitel.hu 2011.02.10. 12:13:14

Tisztelt Felhasználók!

Az Invitel InnoApps 2010 pályázatának nevezési határideje lejárt. Most Önökön a sor, hogy eldöntsék, hogy a "Szórakozz!" kategória pályázói közül ki alkotta a legjobb prgramot, ki érdemli a 200.000 Ft-os fődíjat az egy éves ingyenes Net&Go előfizetéssel.

Kérjük Önöket, hogy szavazatukkal támogassák az arra érdemesnek talált alkalmazás fejlesztőjét. Szavazataikat az Invitel Facebook oldalán adhatják le márciusig!

Az alábbi linken megtalálják a játékszabályzatot, kipróbálhatják a benevezett pályamunkákat és szavazatukkal befolyásolhatják a végeredményt:
www.facebook.com/pages/Invitel/163985270284878?v=app_132072100193984

Támogatásukat a résztvevő főiskolai és egyetemi hallgatók nevében is köszönjük!

Google+
süti beállítások módosítása