SeamlessWeb Food Delivery

2011.01.18. 11:55 readya

Egy kis érdekesség a nagyvilágból. Igazából számunkra az alkalmazás semmire nem jó, de talán már csak azért is érdemes bemutatni, hátha itthon is készít egy ilyen megoldást (hiszen ez nem csak egy app, ez egy üzleti modell). A lényeg tömören, a telefon GPS jelen alapján behatárolja, hogy milyen éttermek vannak a közelben illetve vannak nyitva a rendelés időpontjában és nekünk már csak meg kell rendelni az ételt az alkalmazásban, átvenni amikor megérkezik, kifizetni és végül jó étvággyal elfogyasztani. Nekem tetszik, én szeretnék ilyet. :)

 


Címkék: hírek alkalmazások readya seamlessweb food delivery

A bejegyzés trackback címe:

https://androlib.blog.hu/api/trackback/id/tr612592560

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

chabusch 2011.01.18. 12:39:51

android.netpincer.hu a böngészőben - mondjuk nem GPS, hanem cím és idő alapján adja ki az eredményt, de ez utóbbit így is, úgy is meg kell adni, úgyhogy nem hátrány. Miután az egész cucc simán elketyeg a böngészőben, feleslegesnek tűnik az app forma (illetve max. arra jó, hogy a jogosultságokra nem figyelő júzerek adatait kinyerjék).

chabusch 2011.01.18. 12:41:14

@chabusch: mármint az előbbit kell megadni, azaz a címet.

Ollokes 2011.01.18. 12:49:56

OFF
valaki meg tudja mondani milyen kaját látunk a képen? Nagyon guszta, megkóstolnám. :)

readya 2011.01.18. 13:09:28

@chabusch: nekem tetszik, hogy nem kell címet begépelni és szeretem ha van app, nem a böngésző pörög. :)

@Ollokes: tortilla

chabusch 2011.01.18. 13:46:34

@readya: városban szinte mindig be kell gépelni a címet, mert a gps nem fog házszám, lépcsőház, emelet, ajtó (kaputelefonszám) szintű címet beazonosítani. (vagy a futár kijön GPS koordinátára, aztán (i) felhív, és akkor kell megadnom a címet, vagy (ii) nekem kell lemennem az utcára átvenni a pakkot - egyik sem kényelmes. Ehhez képest szerintem jobb, hogy listából ki tudod választani az előre elmentett címet, már csak azért is, mert az ember jellemzően ugyanoda rendel (munkahely, otthon, stb.), és csak atipikus helyzetben kell pötyögni.

Talán családi-házas környéken működhet jól a gps általi azonosítás.

Google+
süti beállítások módosítása