Arc Launcher

2011.03.02. 13:29 readya

No kérem. A Sony Xperia Arc még éppen csak mostanában jelenik/jelent meg (nem is tudom mi az állapota a nagyvilágban), de ez nem akadályozott meg bizonyos embereket abban, hogy a gyári home felületet (launcher-t) kivegyék a csomagból és csomagolják telepíthető formában. A Marketen nincs fent, de pl. innen le lehet tölteni. Sokat nem is foglalkoznék vele, hiszen az összes gyári home felülethez hasonlóan ez sem tud sokat, de... Szóval van itt egy de. Ez a launcher is használ mappákat, különböző módon engedi rendezni a programokat, gyors és kevés memóriát eszik. Tehát ezt sem fogja senki túlzottan személyre szabni, de annak hasznos társa lehet, akit ez nem érdekel.

A dock csak egy oldalból áll sajnos, oda viszont mappákat és parancsikonokat is behúzhatunk kedvünk szerint. Azt nem tudom milyen gyári widgetek vannak az eredeti készüléken, de ha van is bármi, azokat nem tartalmazza ez az alkalmazás. A Screenshotok Galaxy S-en készültek. Kicsit fura is volt azt olvasni a launcher választóban, hogy Sony Ericsson főképernyő :)


Címkék: alkalmazások readya arc launcher

A bejegyzés trackback címe:

https://androlib.blog.hu/api/trackback/id/tr592703996

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kyuzo 2011.03.04. 16:30:23

OFF:

X10 tulajok örülhetnek: www.xperiax10.net/2011/03/04/geohot-buys-an-xperia-x10-to-hack/

végre talán (=biztos) feltörik a bootloadert...

Google+
süti beállítások módosítása