Breaking - iPhone 5 már Androiddal

Dolgos Pistiék az imént jelentették be a Szabad Európa ráidóban, hogy az iPhone 5-ös jelzésű verziója az új hardware-es feature-ök mellett (ki-be kapcsoló gomb, hardware-es visszagomb, hangszóró, kijelző) Android operációs rendszerrel fog megjelenni. Az új OS neve Irina lesz és lelkes orosz kódereknek köszönhető. A piacra dobás nem fog sokat váratni magára, mert a Nokia is belehúzott, a Windows Mobile 19-es operációs rendszert használó okostelefonok piacra dobásával, így igazi versenyt látva kialakulóban, minden piaci partner szeretne minél nagyobbat harapni, abból a bizonyos tortából.

 


Címkék: fun apple android

A bejegyzés trackback címe:

https://androlib.blog.hu/api/trackback/id/tr332778663

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zolij 2011.04.01. 08:20:45

a fejléc se rossz:D

Gery.Greyhound · http://greyhound.blog.hu 2011.04.01. 08:24:59

Te Tomi, a blog nevét változtasd már meg légyszi valami olyanra ami legalább egy darab beazonosítható szót tartalmaz, mert arra hogy [.] nem lehet szűrőt beállítani a gmailben, és nem akarnám hogy kétpercenként nyávogjon ma a Galaxy hogy mail jött... (egyébként szívem szerint kivettem volna az Adminból hogy e-mail értesítés jöjjön a címemre a kommentekről, csak erre már nem nagyon volt lehetőségem... Így marad a szűrő)

Tomi from Space · http://bodybuilding.blog.hu 2011.04.01. 08:27:12

@Gery.Greyhound: Megváltoztattam Applelibre, holnap meg helyreáll a rend :)

bossplayer 2011.04.01. 09:25:09

Fél percre el is hittem :)

Google+
süti beállítások módosítása