Sony Ericsson komolyan gondolja?

2011.04.14. 18:08 readya

A Sony Ericsson lehet, hogy tényleg komolyan gondolja az Androidot. Tavaly csak az ígéretek mentek, aztán se a szoftver nem frissült, se a felhasználók támogatása nem valósult meg.

Idén viszont ismét fogadkoznak, elkészült a Play és úgy tűnik a szabad világ felé is nyitott az japán cég. Az idén érkező modellekhez segédletet ad a gyártó ahhoz, hogy a bootloadert ki tudjuk nyitni. A támogatott telefonok: Play, Arc, Neo, Pro. Bővebb információ a honlapon. A garancia részt azért majd olvassa el, aki SE telefont vásárol és nem a gyári szoftvert szeretné használni. Ebben a részben leírják, hogy nem vállalnak felelősséget azért, mert mondjuk a telefonod elfüstölt egy processzor túlhajtás miatt, stb.


Címkék: hírek sony ericsson readya

A bejegyzés trackback címe:

https://androlib.blog.hu/api/trackback/id/tr872826296

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kyuzo 2011.04.14. 19:27:30

Kezd tetszeni az SE hozzaallasa. Kezdtek azzal, hogy kiadjak a gingerbreadet x10re, par hete meg a feloldhato bootloader... Nagy szerepe van ebben szerintem az x10 kozossegnek, akik minden elkepzelheto forumon anyaztak oket es a gingerbread bejelentes elott a bootloader feloldasat kovetelteltek, ha mar ujabb frissitest nem adnak. Szoval orulok neki, hogy jobb belatasra tertek. Mar csak a keszulekpalettan kellene valtoztatniuk... ezek az egy magos, keves memorias telefonok kevesek lesznek a tobbi gyarto telefonjaihoz kepest, lasd Arc review videok: akadozik az ui rendesen.

readya 2011.04.14. 20:43:20

@Kyuzo: Nem a Froyo jön x10-re? Mondjuk a többi korábbira meg semmi. Ezért írtam, hogy várjuk ki a végét. Egyelőre jónak látszik az irány.

Kyuzo 2011.04.14. 21:21:59

@readya: froyot kihagyjak es egybol gingerbread jon nyar kozepen. az irany tenyleg jo, a bootloaderhez valo hozzaallast atvehetne a tobbi gyarto is.

Google+
süti beállítások módosítása