A Samsung bemutatta a magyar mobilnagyköveteit

A Samsung, a világ egyik vezető okostelefon-gyártója a mai napon elindította új mobil nagyköveti programját hazánkban, és egyúttal bemutatta a hazai kiválasztottakat is. A Mob!lers névre keresztelt kezdeményezés célja, hogy lehetőséget adjon az okostelefonok világában jártas, vállalkozó kedvű felhasználóknak, hogy bepillantást nyerjenek abba, hogy mi zajlik a kulisszák mögött.

A 12 szerencsés, Andrus Botond, Dávid Lajos, Dzadik Deniel, Gulyás Lídia, Harsányi Zoltán, Helmeczi Tamás, Kastner Péter, Kocsis Gábor András, Mádi Gábor, Sárfi Péter, Schneidhoffer Dávid és Steigler Sándor lehetőséget kapott arra, hogy három hónapon keresztül egy elit csapat tagjaként az elsők között tesztelhesse a legújabb Samsung mobiltelefonokat, miközben exkluzív rendezvényeken vehet részt – majd beszámolhat azokról Facebook és Twitter csatornáján. Élményeik megosztásához a Samsung egy Samsung Galaxy Ace okostelefont biztosít számukra. A szerencsések részt vehetnek olyan hazai programokon, mint például az Internet Hungary, a Google Conference vagy a Magyarországi Web Konferencia.



 

A Koreában már évekkel ezelőtt elindult nagyköveti programmal a Samsung célja, hogy olyan hozzáértő emberekből álló csapatokat toborozzon világszerte, akiknek megvan a kellő elhivatottsága ahhoz, hogy hatékonyan oktassa a felhasználókat. A ma bemutatott 12 hazai mobil nagykövet toborzása a http://mobilers.samsung.hu oldalon zajlott 2011. szeptember 30-ig, megbízásuk pedig 2011. december közepéig szól (az oldal a napokban kel életre).

A Samsung kezdeményezése tehát igen érdekes, hiszen nem sok céget láthattunk még laikus vagy "hétköznapi" embereken keresztül bemutatkozni,ezáltal mindenképpen érdekes és jogos elgondolás az, hogy igazi és őszinte felhasználók beszéljenek végre a leendő vagy már meglévő vevőkkel, ezzel is kézzelfoghatóbbá és emberközelibbé téve a Samsung-ot mint mobilkommunikációs brand-et.

Ami még érdekessége a Mob!lers kampánynak, hogy jelen blog egyik íróját is beválasztották az 1800 jelentkező közül a 12-be, így Rajta keresztül is megismerhetitek majd a Samsung még hátralévő idei nagy dobásait. Na kitaláljátok, hogy ki az? :)


Címkék: samsung mob!lers

A bejegyzés trackback címe:

https://androlib.blog.hu/api/trackback/id/tr843294485

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bioLarzen 2011.10.11. 19:19:24

A nyelvtan-náci lecsap: "mobil nagykövet" -> mozgó, nem egy helyben lévő nagykövet. Mobilnagykövet vagy mobil-nagykövet lesz az inkább ;)

Amúgy pedig sok sikert nekik.

bio

Tomi from Space · http://bodybuilding.blog.hu 2011.10.11. 19:25:21

@bioLarzen: Javítva :P Az építő kritikát mindig szívesen fogadjuk, főleg törzstagoktól :) A drukkot szintén :)

gp 2011.10.11. 20:31:52

Hogyhogy erről itt hallok először?! Pedig olvasok én (ezek szerint csak majdnem) minden mobilos portált:)

Sok sikert a tesztelésekhez és várjuk a bejegyzéseket! :)

bioLarzen 2011.10.12. 12:10:10

Amúgy én mostanában azért vagyok ritkábban errefelé, mert keményen dolgozom rajta, hogy a Maserati itthoni nagykövete legyek :)

bio

Atkakukac 2011.10.18. 16:07:32

Csak egy Galaxy Ace-t kaptak szegények a minimum 4 óra várakozásért... Jobb is, hogy nem juttattak tovább a 24-ből mert nagyon pipa lettem volna.

Google+
süti beállítások módosítása