BSRemote - távirányító BS Player-hez

2011.10.19. 14:48 pacska
Jó hír a BS Player lejátszót használóknak, hogy a Marketen elérhető a BSRemote, ami nemes egyszerűséggel (wifi-n keresztül) távirányítóvá alakítja Androidos készülékünket.
Néha előfordul, hogy elkezdek darálni egy sorozatot, ilyenkor bepakolok pár részt a BS Player-be, hogy ne kelljen kimásznom az ágyból/fotelból. Egyik nap gondoltam utánanézek, hátha van a marketen erre alkalmas app és meg is találtam a címben szereplő alkalmazást.
 
Használata nagyon egyszerű, két programra van szükségünk, egyik maga az app ugye a másik pedig a szerver program, amit számítógépünkön kell telepítenünk és futtatnunk. Ezek telepítése után nincs túl sok dolgunk (tűzfalat azért állítsuk be, nehogy fennakadjunk rajta) csupán el kell indítanunk mindkét programot.
 
Az alkalmazás magáért beszél és a következőket tudja:
- hangerő állítás
- lejátszás funkciók (lejátszás, szünet, stop)
- beletekerhetünk a filmbe/zenébe, egészen pontosan kapunk egy seekbar-t
- böngészhetünk fájljaink között a számítógépünkön
- lejátszási listák létrehozása, szerkesztése
- feliratok kezelése
- tudjuk állítani, hogy teljes képernyőn fussanak a videók, illetve az arányt is (16:9, 4:3)
- a számítógép leállítását is végrehajthatjuk
 
Az app szerintem nagyon hasznos és teljesen ingyenes, úgyhogy csak ajánlani tudom mindenkinek aki BS Playert használ.
 
 
 
A fájlok (az .apk és a szerver is) letölthető a hivatalos oldalról, akik nem bíznak a külsős .apk-ban azoknak itt egy Market link.
 
Appbrain:
 

Címkék: android alkalmazások bs player

A bejegyzés trackback címe:

https://androlib.blog.hu/api/trackback/id/tr233314901

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ElPadre 2011.10.21. 10:10:38

vlc playerhez is van ugyanilyen, vlc remote (beta) a neve. a wifis szerverfelismerése még kicsit bugos, de ha a vlc playeres gép fix ip-n van a hálózaton belül (amit egy normálisabb routerrel egy perc alatt elintézhetünk, mac-address alapján), akkor fixen is belőhetjük a szervert. innentől ugyanez, sőt, kísérletképpen még dvd-irányítás is van benne, és a progiból is kiválaszthatjuk a lejátszani kívánt fájlokat.

Google+
süti beállítások módosítása