Megint egy japán csodagép a Sharptól - az első zöldteás fagyiszedvics

2012.02.10. 14:34 Yarner

A Sharpra kezdek nagyon mérges lenni (nem mintha ez őket bármilyen szinten meghatná...), ugyanis egyre-másra adják ki a kizárólag japán piacra szánt gyönyörű (és kiváló képességű) androidos telefonokat. A mostani hír apropója, hogy mától előrendelhető, és várhatóan a hónap végén az akihabarai boltokba kerül az AQUOS PHONE 104SH, az első japán Ice Cream Sandwich-csel szerelt készülék. Gyönyörködjünk benne, mint valami egzotikus műremekben!

aquos_1.jpg

Látható, hogy a SHARP egy elég pofás, de hangulatában az ICS-hez jól illeszkedő launchert tolt a készülékre, ami viszont fura, az a három fizikai gomb, és az ICS hírhedt virtuális gombjainak ebből eredő hiánya. Vajon miért nem tetszett a tervezőknek a gombnélküli forma? Vagy a launcheren kellett volna többet dolgozni emiatt? Rejtély.

A készülékben (érdekességképp), 4.5 inches HD felbontású ASV óriáskijelző virít, a motorháztető alatt pedig egy OMAP4460 (1.5GHz)kétmagos processzor osztja a kakaót. A 16 gigás memória mellé mehet bele MicroSD, és a helyre szükség is lehet a 12 megapixeles hátlapi kamera miatt (az előlapi "csak" 3 megapixeles). Mindemellett csepp- és porálló.

Akcióban a lenti videón láthatjátok:

Ezen a linken pedig még rengeteg képet találhattok.

Címkék: készülékek

A bejegyzés trackback címe:

https://androlib.blog.hu/api/trackback/id/tr564090121

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

decoati 2012.02.10. 18:23:05

cdn.androidcommunity.com/wp-content/uploads/2011/09/104sh_1-500x500.jpg
itt jobban látszanak az arányai, a felső része különösen bejövős :)

szabi113 2012.02.10. 19:02:37

Senkinek sem tetszenek a virtuális gombok, és jobb is ez így.

Aki kitalálta ezt az egész virtuális gombosdit, annak nem volt érintős Symbian (Nokia v samsung) telefonja.

Ott ugyan ez van 2007 óta, de valahogy mégiscsak bukott rendszernek hívjuk, mert szar a kezelőfelülete.
Akinek volt ilyen telefonja az nagyonjól tudja hogy ha álladó vezérlőgombokra pazaroljuk a kijelző egy részét, az rohadtul zavarja a felhasználót.

Google+
süti beállítások módosítása