Samsung Smart App Challenge 2012

A Samsung idén is meghirdette a Samsung Smart App Challenge-et, amiről a hazai információterítést ismerve nem is csodálkozunk, hogy nem hallott még senki, ettől függetlenül mi jó fejek vagyunk és elvégezzük más helyett azt a munkát, amit nem nekünk kellene és beharangozzuk Nektek, hogy idén 4,08 millió USD összdíjazással megrendezésre kerül a SSAC!

A versenyen számos kategóriában indulhattok, a lényeg, hogy Galaxy Note-ra vagy Tab-ra érkezzenek az appok (vagy legalábbis azokra optimalizálva). A versenybe csak az ezen készülékekre letöltött appok számlálói számítanak bele, a KIES duplikációkat szűrik. A megnyerhető összegek és helyezések száma:

prizes.jpg

A versenyről bővebben itt olvashattok, a nevezőknek sok sikert kívánunk az esetleges nyerteseknek pedig drukkolunk, pláne, hogy volt már Magyarországon Samsung által rendezett fejlesztői verseny, aminek a végén a nyerteseket egyszerűen elfelejtették kihirdetni. No de minden csak szervezés kérdése, a lényeg, meg mindig a részvétel, szóval hajrá!

 


Címkék: verseny

A bejegyzés trackback címe:

https://androlib.blog.hu/api/trackback/id/tr634500185

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Google+
süti beállítások módosítása