Sony ICS-hírek

2012.05.25. 17:09 Hrobert

A Sony blogján csupán néhány perce bukkant fel egy újabb poszt, amelyből végre ismét tájékoztatást kapunk az Ice Cream Sandwich frissítések haladásáról.

sony-ericsson-ics.jpg

Először is, a legfrissebb Xperiák tulajdonosainak sem kell sokat várniuk, az NXT-széria frissítéseit június végétől ígérik,   természetesen az Xperia S-el kezdve, aztán jön a P, végül valamikor a Q3-ban az U. Erről persze még később várhatóak bővebb infók. 

A 2011-es portfólió frissítése, mint ismeretes, április közepén kezdődött, ennek állásáról pontos tájékoztatást nem adott a cég, ha jól tudom itthon még nem minden esetben elérhetőek a frissítések a Neo V, Ray, és Arc S telefonokra. (Ha nem így van, kérjük kommentben jelezzétek.)

A többi tavalyi Xperia, ahogyan azt már néhány napja pletykálják, valóban a jövő héten kezdődik, méghozzá kis meglepetéssel. Az Arc, a Neo, Mini, Mini Pro, Pro, Active, és Live with Walkman modellek ugyanis kapásból 4.0.4-es verziót kapnak, remélhetőleg kevesebb buggal, mint amennyit a 4.0.3-ban jeleztek a felhasználók. A fentebb említett három telefon tulajdonosainak sem kell beérniük a korábbi verzióval, számukra is elérhető lesz a legújabb Android, ennek idejét azonban még nem tudni. 

Szemfülesek észrevehették, hogy egy telefon azonban kimaradt a szórásból. Igen ez az Xpera Play, a "Play Station-telefon" végül nem kapja meg a frissítést, annak ellenére, hogy béta-ROM készült rá. Illetve éppen ezért, hiszen a Sony közlése szerint a béta visszajelzései alapján döntöttek mégis a frissítés elmaradása mellett. 

gsmarena_001.jpg

Azért még így is a Sony rendelkezik a legjobb aránnyal a frissítéseket tekintve, meg van az eredménye a viszonylag homogén hardverre épülő termékportfóliónak. Reméljük ezek után is tartják magukat az ütemtervhez, és amikor kijön a 4.0.4-es frissítés, mindenképp részletes beszámolóval is készülünk. 


Címkék: hírek sony sony ericsson xperia ice cream sandwich

A bejegyzés trackback címe:

https://androlib.blog.hu/api/trackback/id/tr774546125

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

andrasimate 2012.05.25. 17:44:01

sziasztok t mobilos xperia ray még nem jött ,de már nagyon várom!!! körülbelüli időt jó lenne tudni ,de a következő héten elméletbe itt kell lennie.

legpestibb 2012.05.25. 18:16:58

@andrasimate: Én is a ray-re várok, remélem hamarosan itt lesz. Azt, hogy a következő héten jön, hol olvastad?

VR6 2012.05.25. 20:24:43

Én telenoros Neo V update-re várok...

andrasimate 2012.05.26. 12:17:54

elméletileg 5-6 hetet mondtak március végén, április közepén ami lassan lejár....szóval én az elkövetkezendő hétbe nagyon reménykedek.

Hrobert · http://androlib.blog.hu 2012.05.26. 18:12:02

igen, elvileg lassan be kellene fejezni az update-eket az első háromra, hiszen jövőhéten indul a továbbiak frissítése, de arról nincs információnk, hogy vajon a szolgáltatók miatt késik-e itthon, vagy függetlenre sincs még...valaki független Arc S-el, Neo V-vel vagy Ray-jel?

andrasimate 2012.05.29. 13:56:22

függetlenre kijött itthon meg a telenornál is elméletileg.Talán a vodánál is azt nem tudom csak azt ,hogy a t-mobil majomkodik ebben biztos vagyok!!

andrasimate 2012.05.29. 13:57:09

ja mindezt raynél olvastam a többi telefont nem tudom.

Google+
süti beállítások módosítása