Mit kell tenni, ha lefagy a Surface

A Microsoft a napokban mutatta be a Surface-t, ami nem lesz más, mint a saját tablet-alapú platformjuk, a Windows Phone-os megoldásokból már jól ismert csempés megoldással. A bemutató persze nem múlt el bakik nélkül (a poént nem lövöm le), talán megoldást jelentett volna, ha belekódolnak ilyen esetekre egy szimpla kék halált. Azt már úgyis megszoktuk.

 

 

A poszt címében elhangzó kérdésre pedig a válasz természetesen az, hogy ha lefagy a Surface-ed, vegyél elő egy másikat.


Címkék: surface

A bejegyzés trackback címe:

https://androlib.blog.hu/api/trackback/id/tr764602173

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Watt25 · http://sablonvalasz.blogspot.hu 2012.06.21. 10:58:15

Csináltam egy gyorskeresést, de sem Samsung, sem Apple prezentációról nem találtam hasonlót, csak amikor egyszer Jobs-ot állítólag a WiFi terheltség hozta kínos helyzetbe. (De nem lefagyás volt semmiképpen.)
Valaki tud hasonlót?

Tomi from Space · http://bodybuilding.blog.hu 2012.06.21. 11:03:17

@Watt25: Valszeg ott maradtak még tesztelők... :) Másrészt meg az sem elképzelhetetlen, hogy akik egy ilyenen megjelennek, aláírnak egy szerződést, ami kiköti, hogy a fail gyanús dolgok nem kerülhetnek ki. A Microsoftnál meg már a rossz reklám is reklám, nekik szerintem perpill mindegy, hogy miért vannak a médiában, a lényeg csak az, hogy benne legyenek.

Yarner · http://androlib.blog.hu 2012.06.21. 12:00:43

@Watt25: Ekkora blamáról én sem tudok. A Face Unlock nem ismerte fel Matias Duartét tavaly az ICS bemutatón, ami ciki, de semmiképpen nem egy fajsúlyos baki

Google+
süti beállítások módosítása