Alien-bébit minden mellkasba!

2012.09.12. 10:19 Yarner

A ChestBurster az egyfunkciós poén-appok egyik legklasszikusabb képviselője, mégsem lehet egyetlen legyintéssel elmenni mellette: az AR (augmented reality - kiegészített valóság) technológiájának olyan erődemonstrációja ez, amely képes minden sci-fi-rajongó szívét megdobogtatni - hiszen ki nem szeretne egy saját Alien-bébit (a helyes műszó a chestburster, de magyarul valahogy ez nem jön át), ami bárhonnan feltörhet, amikor csak akarjuk?

5656404.png

Az app valójában csak egy techdemo, de annak nagyon vicces. A svéd Fingerfunk csapatában dolgozó srácok eredetileg a Prometheus premierjének tiszteletére dobták össze, de aztán kikerült az alkalmazásboltokba - először iOS-re, majd következett az Android-verzió. (Meg kell jegyezzem, igen trehány munkát végeztek a konverzióval, a beépített képrögzítő az sdcard/Android/date/se.fingerfunk.chestburster/files/ alá menti el a készített screenshotokat, .png formátumban, de még csak kiterjesztést sem tesz a filenevek mögé... Eltartott egy darabig, amíg megtaláltam őket.) A Fingerfunktól megrendelhető az eredeti, hivatalos chestburster-póló is, de azt gondolom, egy magyar Alien-fetisiszta előbb fog elmenni a sarki pólónyomtatóhoz, minthogy megrendelje a 30 dolláros relikviát, ha szeretné, hogy szörnyek törjenek ki a melléből.

5101016.png                596.png

Mint minden AR app, ez is egy célkép segítségével működik, a képet lent láthatjátok (egyben link is az eredeti méretre a Fingerfunk honlapján)

ARCB_Fiducial.jpg

Get it on Google Play


Címkék: poén alkalmazások

A bejegyzés trackback címe:

https://androlib.blog.hu/api/trackback/id/tr174770434

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nevetkőzzcsakszopnifogsz! 2012.09.12. 14:56:18

iszonyat trén van megcsinálva sajnos. kilépni se lehet normálisan

Yarner · http://androlib.blog.hu 2012.09.12. 15:00:28

@térdeljleésszeress!: igen, ez is tipikus iphone-betegség. Nálam egy konverzió egyik első vizsgapontja, hogy ki lehet-e lépni vissza-gombbal, vagy egy kilépés-gombbal. Ha csak a "home" működik, az tré.
Írtamis, hogy gáz, de az Alien van annyira poén, hogy érdemes legyen írni róla.

kozi001 2012.09.12. 18:08:19

chestburster = pl. mellkasrepesztő

Magnat 2012.09.12. 18:23:39

A hivatalos oldalon lévő videóban érdekes módon nem a linkelt képre indul be a poén ... kíváncsi lennék, h ha rendelne az embermelyik képpel küldenék.

www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=JsPk1iXfvto

Google+
süti beállítások módosítása