Rövidhír: a PlayStore árai alá ígérnek a vörösök

Míg a kékek (Telenor) ügyfelei jóárasított formában juthatnak legálisan streamelt zenéhez a Deezer-en keresztül, addig a vörösöknél (Vodafone) a játékokat érintette a tartalomóccsítási hullám: a szolgáltató dedikált portálján (http://live247.hu) keresztül egy csomó Androidra is lefejlesztett EA-játék vált elérhetővé a PlayStore árainál némileg olcsóbban - és egy általam felfedezett esetben drágábban.

Végeztem egy gyors összehasonlítást - ami a Vodás portálon szabadszavas kereső hiányában nem is volt annyira egyszerű feladat -, és arra jutottam, hogy a jelentős árbeli eltérések viszonylag ritkák, de azért van néhány. A Dead Space nevű űrháborús téma például egy ezres, ha a szolgáltatónál vásárolunk, és jelen pillanatban 1546 forint, ha a PlayStore-on szerezzük be. Amennyiben valaki a nőcsábász Tiger Woods ütőjével szeretne legalább képzeletben ékeskedni (hö-hö), a Vodafone-nál 850 forintot fizethet, a PlayStore-on 1124-et. Sokkal gyakoribb viszont, hogy az eltérés párszáz forint: a Fifa 12 például egy ezres a szolgáltatónál vásárolva, 1124 forint a PlayStore-on. Ugyanígy alakulnak a Need for Speed Hot Pursuit árai is.

Ennek fényében viszont kicsit fura, hogy a Plants vs. Zombies a Vodánál 850-be kerül, míg a PlayStore-on jelenleg 673, dehát biztos megvan ennek is az oka.

A bankkártyájuk adataira érzékeny Vodás játékosoknak nyilván jó hír, hogy semmiféle fizetési ürküsz-bürküsz nincs a vásárláskor, a játékok ára a hóvégi számla összegéhez adódik hozzá.

Ennyi a hír, játszatok tovább nyugodtan.


A bejegyzés trackback címe:

https://androlib.blog.hu/api/trackback/id/tr364784985

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Google+
süti beállítások módosítása