Google Glasszal végképp filmessé lehetsz

Amilyen érdeklődés övezi a Google Glass-t, annak mindennapos használhatóságát, olyan lendülettel készülnek a vele kapcsolatos paródiák, amelyek közt természetesen vannak pongyola hülyeségek és jobban sikerült poénok is. Lapozás után látható egy videó!

A Grovo nevű oldal is úgy gondolta, hogy promotálja kicsit szolgáltatásait, ennek eszközéül pedig megpróbálkozik a vicceskedéssel, és többnyire sikerült is összehozniuk egy jókedvű videót, amelyben a botcsinálta fotósokat és magukat operatőröknek gondoló arcokat állítja pellengérre.

A Grovo egyébként egy amolyan közösségi oktatóhely, amely egyperces videók által mutatja be, miként kell kezelni egy adott szolgáltatást, legyen szó Facebook profil létrehozásáról, a Google Docs vagy az eBay használatáról.

Abban biztosak lehetünk, hogy a Glass elterjedésével jelentősen gyarapodni fognak a személyiségi jogokat sértő felvételek, szerencsésebb esetben azonban inkább mások bosszús helyzetein fogunk jókat derülni, amennyiben kandikameraként is tekintünk az eszközre.


Címkék: vicc videó glass

A bejegyzés trackback címe:

https://androlib.blog.hu/api/trackback/id/tr655315161

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Google+
süti beállítások módosítása