Google Glass: porNO

2013.06.05. 07:00 ][-][alo

Korán reggel rossz hírrel kezdeni... De sajnos igaz, a Google módosította a szemüvegére vonatkozó irányelveit, miszerint nem támogatják kifejezetten tiltják a pornó és egyéb szexuális tartalmakra vonatkozó appok megjelenítését ezen az eszközén.

aa1.jpg

Kíváncsi vagyok, mikor jelennek majd meg azok az alkalmazások, melyek megkerülik a Google Bácsi védőszárnyait és mégiscsak... khm... elérik a felhasználó által kívánt hatást. :-)

Bár... Mit is lehetne kezdeni egy ilyen eszközzel ebben a témában? Ötletek? Szalonképes megfogalmazásokat várunk a hozzászólásokban. Üldözésimániások akár új felhasználóként is írhatnak ;-) Néhány tippünk azért nekünk is van a lenti videóból, például hogyan kérdezzük meg egy koreai utcalánytól, hogy mennyi az annyi?

aa2.jpg


Címkék: android google glass

A bejegyzés trackback címe:

https://androlib.blog.hu/api/trackback/id/tr565344484

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mateutja 2013.06.05. 09:49:37

A "facetracking" már elég elterjedt technológia. Jöhet a "breasttracking" and "bodytracking" technológia, amivel egyből lecserélhető a környezet megjelenése, akár a reneszánsz kori velence ruháira, akár ádámkosztümre. :)

Yarner · http://androlib.blog.hu 2013.06.05. 10:56:50

Egy AR-alapú"röntgenszemüveg" appot előbb-utóbb biztos összetákolhatna rá valaki.
A glassal felvett házivideók áradatát meg úgysem tudják megállítani :-)

decoati 2013.06.05. 14:54:59

@Yarner: ja, a gugli mindegyikre ráhekkeli ennek az alienes-előugrós AR appnak a módosított verzióját (hogy másra induljon), csórikám tuti nem használja többet szex közben :)

TibiStok 2013.06.06. 09:53:40

Akkor mégsem veszek.

Google+
süti beállítások módosítása