[Morze] Egy kis alkalmazásajánló

2014.02.01. 19:56 Való

Nincs rendszeres alkalmazásajánló rovatunk, valószínűleg nem is lesz, főleg nem rendszeres, nem dobálózunk mindenféle összehangzó nAPPokkal, nevekkel, mozaikszavakkal, de most bemutatunk 4 viszonylag új és ingyenesen letölthető appot, melyekről úgy gondoljuk, hogy érdemes lehet kipróbálnotok, aztán meglátjuk mikor jelentkezünk ilyennel legközelebb. (Bármilyen alkalmazásnévre kattintva, Play Store-ba vezető direkt linkeket találtok)

Cal: Az Any.do(feladatlista) készítői nagyon pofás kis naptár alkalmazással jelentkeztek. Ugyan nincs teletömködve extra funkciókkal, viszont stílusos, könnyen használható és természetesen tökéletesen együttműködik az Any.do-val. Tudnotok kell, hogy bizonyos készülékeken még döcög picit a felület és néhány force close-al is találkoztam a használat során, de ezeket a hibákat reméljük mihamarabb kijavítják a készítők.

cal.jpg

Duolingo: Végre magyar nyelven is elérhetővé vált a Duolingo néven futó, nyelvtanulást elősegítő alkalmazás, amelyben játszva lehet elsajátítani rengeteg hasznos és gyakran használt szót és az angol nyelvtan alapjait. Ha pedig már sikerült megtanulnunk angolul, akkor megtehetjük ugyanezt a spanyol, francia, német, olasz és portugál nyelvekkel. Az alkalmazás egyébként teljesen ingyenes és meglepő módon ténylegesen hasznos lehet nyelvtanuláshoz. Nem ígéri persze, hogy ezután mindenkinek kiadják majd a diplomáját, de az biztos, hogy nagyon jól felépített kis nyelvtanfolyamról van szó!

Screenshot_7-horz.jpg

Flappy Bird: Egy végtelenül egyszerű, de nagyon szórakoztató kis játék, amelyben egy mesterségesen pixeles madárral kell átrepülnünk, amolyan Marioból átvett vízvezetékek között, amelyek fura módon kinőttek az földből, és a égből(!) is. Annyira iszonyatosan egyszerű, hogy nem is érdemes több karaktert vesztegetni a leírására, ha a Temple Run 2 óta nem húzott fel játék eléggé, akkor mindenképp próbáld ki!

flappy.jpg

Spendee: Ha már a csapból is a rezsi csökkentés folyik(kedvezményes áron), akkor itt egy nagyon szép és átlátható felülettel rendelkező applikáció, amellyel a saját kis könyvelésünket vezethetjük. Bevételeink, kiadásaink lejegyzésén túl, akár tervezhetünk is, és aztán mindenféle kör, meg sáv diagramok segítségével követhetjük nyomon pénzügyeink alakulását. 

pendee-horz.jpg

Egyelőre ennyi lett volna az alkalmazásajánlónk, ha valami nagyon új, nagyon szuper appot kihagytunk volna, legyetek szívesek és jelezzétek nekünk, és a többi olvasónak kommentek formájában, a következő ilyenbe belerakjuk mindenképpen! Köszönjük, hogy minket olvastok! :) 


Címkék: alkalmazás android app

A bejegyzés trackback címe:

https://androlib.blog.hu/api/trackback/id/tr945793141

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

JoomlaSpecialista.hu 2014.02.01. 21:19:42

szerintem nagyon jó kis cikk, én mindig örülök, ha felhívják a figyelmemet egy jó vagy új alkalmazásra, szóval szerintem hajrá

Való 2014.02.01. 22:21:29

@JoomlaSpecialista.hu: Köszi szépen! :) Picit el is érzékeny ültem, mióta szerkesztő vagyok itt az Androliben azóta még soha nem kaptam ilyen dícséretet, hogy jó egy cikk. Viccen kívül! :))

Demeterf 2014.02.03. 20:24:13

@Való: Szia! Szerintem is jó cikk lett. Szeretem az alkalmazás, játék bemutatókat.
"Nincs rendszeres alkalmazásajánló rovatunk, valószínűleg nem is lesz, főleg nem rendszeres"- Pedig jó lenne :)

Való 2014.02.03. 22:13:13

@Demeterf: Köszi! :) Több oka van, hogy nincs rendszeresen ilyen cikk, ami több alkalmazást ajánl egyszerre. Egyrészt ha kijön, valami tényleg szuper, arról külön cikket szoktunk írni. Persze vannak olyan hetek, amikor kb. egy említésre méltó alkalmazás sem jelenik meg, nemhogy négy. Most hirtelen 4 is jött, szóval ilyen cikkek akkor várhatók legközelebb, ha megint ilyen sok alkalmazás lesz egyszerre.

A másik dolog pedig, hogy nem az igazi, ha ígérünk egy napot pl szerda, és szerdáig semmi nem jön, aztán úgy kell összekaparnunk pár alkalmazást, frissítést stb. Hogy legyen legalább egy rendes cikkhez méltó terjedelme.

Viszont tényleg szívesen várunk levélben, facebookon, g+-on, kommentben stb. olyan alkalmazásokat, amelyekről úgy gondoljátok, hogy nagyon hasznosak, de kevesen ismerik, vagy még nem olvastatok róla itt vagy máshol cikket, mi sem veszünk észre mindent. :)

Google+
süti beállítások módosítása